Blogit
Olgan kotona

Kauden jännitysputki avattu

Olin eilen kauden ensimmäisissä estekisoissa Woodyn kanssa. Kisoissa hypättiin myös alueen estehallimestaruuksista ja jo aamulla ajattelin, että onko tässä mitään järkeä, herätä jännittämään. Kysyin Tuukalta ääneen, että tätäkö tämä on taas koko kesä, melkein joka viikonloppu jännittää kisojen vuoksi? Tuukkaa nauratti ja hän sanoi että ehdottomasti kyllä ja hyvä jos jännittää, kuuluu asiaan ja siitä tiedän että asia on minulle tärkeä.

Hyppäsin 100cm ja 110cm luokat, joista 110cm oli aluehallimestaruusluokka. Kisapaikalla menin suoraan kävelemään rataa ja yhtäkkiä jo ne metrin okserit näyttivät valtavilta (ei-hevosihmisille tiedoksi että okseri on este, missä on tavallaan 2 estettä vierekkäin ja ne hypätään yhtäaikaa, jolloin esteestä tulee leveämpi ja hypystä isompi.) . Kun pääsin Woodyn selkään, jännitys hävisi, äsken hirvittäneet esteet näyttivät tutummilta selästä ja heppa tuntui hyvältä. En ole turhaan treenannut, kaikki on nyt varmemmalla pohjalla kun vuosi sitten.

100cm luokassa 2 puomia alas, eli 8vp. ja 110cm 4vp. koska unohdin intoillessani ratsastaa viimeiselle esteelle ja jouduin kiertämaan sinne uudestaan. Ehkä ihan hyvä, sillä muuten olisin saattanut päästä uusintaan ja se olisi ollut korotettu, eli 120cm. Ehkä toistaiseksi vielä liikaa meille, ainakin kauden ensimmäisissä kisoissa. 

Kuvat heikkoa puhelinlaatua, anteeksi… 

Kommentit (2)

  1. Sukkalii

    On kiva lukea perhekuntanne ja eläinkuntanne kuulumisia. Alpakat ovat niin hurmaavia elukoita. Siispä olisikin mukava kuulla miten Kasimirin ja Cennin talvi on sujunut ja onko jo alpakkajälkikasvua tiedossa?

  2. Tervis

    Hienon näköisiä hyppyjä. Harmi toi ajatuskatkos. Mutta tosta se lähtee. Tulee skarpattua 🙂
    Muakin kiinnostaa alpakoiden kuulumiset.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *