Käpyjä ja kuumaliimaa

 

Kävimme lasten kanssa eilen metsäretkellä, koska Hilma halusi ”piirtää metsää mallista”. Piirustusvälineet laukkuun ja eväät koriin ja kohti inspiroivia piirustusmaastoja. Hilma piirsi, kuten oli aikonutkin ja me muut keräsimme lämpimiksemme käpyjä.

Ystäväni Leena tästä meidän omalta kylältä, tekee ihan mahtavia kransseja. Hän teki joskus kävyistä ja kepeistä kuumaliimalla kranssin. Koska olemme nyt Hilman askarteluinnostuksen myötä kuumaliimapyssyn omistajia, päätin kokeilla samaa. Hilma innostui tästäkin askartelusta kovasti ja kranssin lisäksi meille ilmestyi myös Hilman tekemä käpyukko, Terho Tammenterho. Terho on minusta kuin jostain sci-fileffasta, mutta silti superhieno!

Kranssin teko paljastaa että minulla on jo varovainen joulufiilis. Tilasin lapsille jo joulukalenterit netistä, huomaan kokoajan katsovani säätiedotuksia että josko tulisi lunta. Autossa on talvirenkaat ja hevosilla hokkikengät nastoja vaille valmiina. Tämä joulun odottamisen odotus on kovan luokan jouluihmiselle kuulkaas tärkeää aikaa!

 

Kommentit (13)
  1. Voi Olga, olen mieheni mielestä vähän ihmeellinen tyyppi, nimittäin päätin eilen että yksi kynttelikkö ilmestyy ikkunalle,yläkertaan, se on niin mahtava kun tietää että joulu tulee.
    Ja sitten joulun jälkeen kaivankin jo siemenpusseja esille, kevät istutukset mielessä.Nyt pyydän mieheni lukemaan sinun blogin, miekö muka ihmeellinen……

  2. ”Joulun odottamisen odotus.” Ihana ilmaisu! Täälläkin alkaa tulla jo se fiilis, että voiko jo alkaa odottamaan. Kynttelikköjä ja kynttilöitä esiin! Omien leipomusten suunnittelua ja kun tänä vuonna apunani häärii oma 2v tytär, niin tekisi jo kovasti mieli aloittaa leipomukset. Oikein mukavia syyspäiviä sinne teille. On tätä blogiasi vaan niin kiva lukea! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *