Vastaako Joulupukki kirjeeseen?

Kaupallinen yhteistyö: Posti

 

  Kaikki alkoi siitä kun perheemme kuopus, 5-vuotias Torsti sai kummeilta kortin Rovaniemeltä. Kummit olivat käyneet Joulupukin luona ja kortin mukaan Pukki oli kysellyt Torstin kuulumisia ja lähettänyt pojalle terveisiä, että hän olisi jouluna taas tulossa Torstia katsomaan. Torstille tämä postikortin tuoma uutinen kolahti vahvasti. Illalla poika meni nukkumaan tämä porokortti kainalossa ja päivitteli vielä miten hienoa on että Joulupukki oli hänet muistanut ja on juuri häntä tulossa katsomaan.

Joulua on nyt sitten odotettu. Pukille on kirjoitettu, apuna äiti, isosiskot ja lelulehti. Mitään maailmanrauhaa ei siellä listassa tälläkään kertaa tietenkään ole, vaan kaikkea sellaista mikä liittyy joko dinosauruksiin tai legoihin. Joulu on lähellä, mutta viisivuotiaalle niin kaukana. Lähdin mukaan yhteistyöhön Postin kanssa ja opin että Postin verkkokaupassa on tuote nimeltään joulupukin kirje. Kirje maksaa 8,90€ ja sen voi tilata minne päin maailmaa tahansa. Joulupukki kirjoittaa 13 eri kielellä. Tämä tuli oikeaan saumaan ja tilasin sellaisen heti Torstille. Kirje ei ole vielä tullut, tilatut kirjeet toimitetaan perille viikoilla 50 ja 51, joten en ole asiasta myöskään pojalle hiiskunut, mutta voin vain kuvitella miten paljon tyyppi innostuu. Mukana tulee kuulemma kiltteystodistuskin ( Mikä sopii hyvin sillä  kiltti Torsti on ollutkin!). Postia tulee muutenkin tavallisena arkena sen verran vähän, että kohta kun laatikossa on jotain ihan omaa Torstille, on sekin jo taatusti iso juttu.

Kun Helga ja Hilma olivat pienempiä, me pohdimme Tuukan kanssa enemmänkin Joulupukin tarinalla ”huijaamisen” moraalista ongelmaa. Jokainen vanhempi varmaan tietää hassun pienen syyllisyydentunteen, mikä littyy lapsiperheiden jokavuotiseen joulupukki-näytelmään. Nyt pienimmän kohdalla en ole asiaa enää miettinyt. Vaikka isommat lapset alkavat olla Joulupukista vähän tarkemmin perillä, he ovat silti ainakin koko sydämestään Torstin ilossa mukana. Toki myös he haluavat että Pukki tulee ja se myös aidosti jännittää, kuten myös meitä vanhempia. Uskon että Joulun taika istutetaan meihin jo lapsena. Kun usko joulupukkiin on kerran vahva ja saa oikeanlaista, turvallista vastakaikua, kantaa joulun lämpo läpi elämän.

Joulupukin kirjeen voit tilata täältä

Lisätietoa Joulupukin kirjeestä löydät täältä.

Ja milloin ehtii vielä lähettää mitäkin, eli kaikki tärkeä joulusta mm. päivämäärät löytyvät täältä.

Kommentit (4)
 1. Irene Schwartz
  23.11.2018, 16:59

  Minä tilasin (jo joitain vuosia sitten) kummitytölleni kirjeen Joulupukilta, taisi olla saman hintainen tai ainakin lähellä kuin tuo 8.90.
  Ei tullut koskaan perille.
  Hiukan liian hintava siihen nähden että posti ei välttämättä toimita perille vaikka osoitetiedot olisivat täysin oikein.

  1. Sama kokemus ja ihan Suomeen tilasin.

  2. olga temonen
   26.11.2018, 10:35

   Voi ei, kuullostaapa kurjalta! Tuohon en valitettavasti osaa sanoa mitään. Oletko koittanut selvittää asiaa jälkeenpäin?

 2. Onpa kurja lukea näitä kommentteja että mitään kirjettä ei koskaan ole sitten kuitenkaan tullut. Minulla kävi mielessä kun luin Olgan juttua, että mitäs jos sitä kirjettä ei tulisikaan. ( On muiden kirjeiden osalta näin käynyt) Ja sitten nämä kommentit. Voi ei! Jätän siispä väliin! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *