Blogit
Olgan kotona

Joulukuu!

Joulukuu lähti äänekkäästi käyntiin kun Hilma purki pettymystään siitä ettei joulukalenterista todella avata kun vain yksi luukku päivässä. Tänään neljäs luukku avautui jo ilman itkuja, tyttö vain kulki perässä muutaman minuutin ja pyysi lisää suklaata. Monen mielestä noin pienille lapsille suklaakalenterit ovat ihan liikaa, mutta minä haluan itsekin syödä suklaata joulua odotellessa ja olisi tylsää rajata sama perinne lapsilta.
Lunta odotetaan edelleen kovasti. Tytöillä on liuta suunnitelmia mitä kaikkea lumesta sitten tehdään kun sitä viimein tulee. Lumienkeleitä, lumiukkoja, lumihevoset kaikille ja lumilinna ovat ainakin listalla, ei minua ne joululahjalistat kauhistuta vaan nuo tulevat lumiveistostyöt!
Makeasta puheen ollen, kuvassa on intiaanisokerista tehtyjä marenkeja, tehtiin niitä tyttöjen kanssa kun leivinuuni oli sopivan miedon lämmin siihen hommaan. Verrattuna tutumpiin valkoisiin marenkeihin maku on vähän erilainen, siitä tulee mieleen mieto lakritsin aromi.
 

Kommentit (6)

  1. Olga

    Juu, et ole ainut joka epäilee minua ja Anua sukulaisiksi, onpa minua luultu joskus Anuksi ja myös toisinpäin! Mutta siis ei, emme ole sukua, ystäviä kyllä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *