Blogit
Olgan kotona

Isäntä leipurina

Terveisiä Seinäjoelta, tulin tänne Farmari-messuille, heilun tällä kokonaiset 4 päivää Messuemännän roolissa. Ihanaa olla täällä, paljon mukavia ihmisiä ja eläimiä ja ylipäätään mieletön määrä kaikkea nähtävää, mutta. Ei kuulkaas ollut ihan helppoa lähteä ja jättää Tuukkaa ja lapsia kotiin. Muuten kyllä, mutta minun rakas, ikioma kotieläinpihani aukeaa huomenna. Ja se homma on tämän viikon nyt Tuukan ja minun kesätyöntekijöitteni vastuulla.

Kyllä, minä todella kuvittelen olevani lähes korvaamaton siellä. Tuukka on ottanut homman kyllä liikuttavan hienosti vastaan. Leiponut pullaa viime viikolla jo monena päivänä treenatakseen tulevaa varten. Vain kerran piti kaataa keskeneräinen pullataikina pois, koska kardemumman ja kanelin ero on mieheni mielestä häilyvän pieni. Aistin hänessä jopa innokkuuttaa tämän hommansa suhteen. Tuukka ei kuulemma aikoinaan saanut osallistua kotitalouden tunnille ( ei edes valinnaisille! ) montaakaan kertaa, ei kuulemma "synkannut" open kanssa. Nyt kun meidän "leivontatreenit" alkoivat, tyyppi intoili, sääti ja kyseli ihan koko ajan kaikkea, jolloin hän itse alkoi epäillä, että kohta minäkin heitän hänet ulos keittiöstä.  En heittänyt ja yllättävän hyvää pullaa hän saa jo aikaiseksi.

Mutta ei se pelkkä pulla, vaan kaikki muutkin tarjottavat, käytännöt, kassat, siivoukset ja muut systeemit. Kaikki on pitänyt istuttaa jonkun muun päähän minun pääkopasta. Toki työntekijät osaavat jo aikalailla kaiken, mutta silti olen kulkenut viimeiset 3 päivää Tuukan perässä ”luettelemassa käsittämättömiä irtonaisia ohjeita” mitä hän ei kuulemma koskaan tule muistamaan. Kun sitten viimein pääsin lähtemään ja soitin jossain vaiheessa Tuukalle, ihan vain että juteltaisiin niitä näitä koska matkustaminen on välillä tylsää, niin tyyppi vastasi puhelimeen näin: "No mikä juttu jäi vielä kertomatta jostain taikinasta?"

Eli kun sitä on kyselty että onko Olgan farmi auki vaikka minä olen täällä, niin on kyllä, ihan normaalisti. Ja hyvin siellä menee. Henkilökunnasta menen takuuseen, mutta pullasta maistaisin silti ihan pienen palan vain ensin!

Kommentit (4)

 1. Suvi

  Mahtavaa! Niin mainiota yhteishenkeä teillä. Ootte ihania!

 2. Nimetön

  Homma pelittää takuulla noinkin! Tiedän kyllä tuon tunteen.. Kerropa, miten kotieläinpiha onkaan avoinna?

 3. Nimetön

  Tieto löytyikin jo olganfarmi.fi

 4. Kati

  Hyvin siellä kaikki sujui, kun tänään käytiin vierailemassa! Olisi pitänyt kyllä testata Tuukan leipomat pullat, mutta tänään valittiin vohvelit, nam! Oli kiva paikka, pistäydytään toistekkin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *