Blogit
Olgan kotona

Hilma-vauva ja vauvan odotusta

Laskettuun aikaan on 4 päivää. Kaikki on valmiina, vauvan vaatteet kaivettu esiin ja pesty valmiiksi, reppu pakattu ja Babuska on hälytysvalmiudessa tulemaan lastenhoitoon koska tahansa. Muutaman kerran olen ollut jo melkein lähdössä sairaalaan, mutta ei sittenkään.

Kohta 3v. täyttävä Hilma reagoi viime hetkillä vauvan odotukseen heittäytymällä hetkittäin itsekin vauvaksi. Tyttö puhuu kun yksivuotias ja imee kaikilla mahdollisilla tavoilla huomiota itseensä. Hilma on myös alkanut viettämään enemmän aikaa Tuukan kanssa, valmistautumista ja minun sylistä luopumista sekin. Tänään Hilma myös ilmoitti että ”Hanellä on oikeasti poikaystävä”. Kuka se on? kysyin. ”Älä kysy Äiti kun en mä vielä tiedä”. Hilma on arvoitus.

Helga ja Kirppu puolestaan odottavat vauvaa lähes kärsimättömästi, suunnittelevat syöttämisiä, vaipanvaihtoja ja muuta 4-vuotialle sopivia vastuullisia pikkuhommia vauvan kanssa…

Kun ei oikein mitään ihmeempiä voi tehdä, ollaan oltu paljon kotona ja yhdessä, ja sehän ”Hilma-vauvalle” sopii”. Kuvissa menossa radiosta tullutta Leevi and the Leavings -musaa, tanssia ja keppihevosia luovasti yhdistellyt Apassionata-esitys.

Kommentit (12)

  1. Päivi

    Paljon onnea koko perheelle poikavauvan johdosta!

  2. Jenni

    Onnea ja siunausta pienelle miehelle, vanhemmille ja sisaruksille! Tytöt saivat nyt prinsessaleikkeihinsä oikian prinssin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *