Blogit
Olgan kotona

Heppa kotia vailla

Ruokakirjani kuvaukset ovat yhtä puolikasta päivää vaille ohitse. Kirjaprojektin ja Olgan kotona –ohjelman jälkeen olen kieltämättä korvia myöten täynnä reseptejä, koekokkailuja ja kuvausjärjestelyjä, vähäksi aikaa. Kun päivät venyvät, välipäivät menevät yhä vaan kokkaillessa seuraavia kuvauksia varten ja sitten taas kokataan, alkaa jossain vaiheessa kaivata jotain ihan muuta tekemistä. Nyt kuitenkin tulevaa kirjaa varten alkaa kaikki olla kasassa, olo on helpottunut ja odotan syksyä ja rauhallisempaa mahan kasvattelukautta innolla. Koen olevani joka tapauksessa todella etuoikeutettu kun saan tehdä innoittavia töitä kotona ja silti elää täysipainoista perhe-elämää. Kirja julkaistaan (viimeinkin!) ensi keväänä.

Olen päättänyt myydä vuosi sitten ostamani 4-vuotiaan suomenhevostamman Koto-Ohjuksen. Kun Tuukka osti minulle viime äitienpäivänä ihanan Woodyn Elhon rinnalle, oli selvää ettei minulla ole aikaa kolmelle hevoselle.

Muutenkin olin ostanut Koto-Ohjuksen projektiksi, omaksi tekemiseksi, jotta oppisin lisää nuorten hevosten ratsastamisesta. Ja tämän paikan heppa täytti hienosti: nyt säikystä kakarasta on kehittynyt miellyttävä ratsuhevosen alku, jolle povaan oikean omistajan löytyessä hienoa uraa vaikka mihin.
Hevosta on kuitenkin ollut vaikea myydä. Ilmoitus netissä on poikinut vain muutamia kyselyitä, eikä kukaan ole käynyt sitä edes katsomassa. En uskalla laskea hintaa enää enempää ettei se joudu ”ostin kun halvalla sain” -kotiin. Haluan, että tämän hevosen hankintapäätös on harkittu. Hinnalla ei ole väliä, ihan oikeasti. Pitäisikö järjestää kilpailu? Myydään hevonen puoli-ilmaiseksi parhaiten perustelevalle tosihevosystävää hakevalle?

Kommentit (5)

 1. Anna Tujulin

  Moikka! Olisiko sulla lisää tietoa, kuvia tai videoita? Sähköpostini on anna.tujulin@yrkesakademin.fi t.Anna

 2. Sari

  Muakin kiinnostaisi kuulla lisää tuosta Kohjosta jossei ole jo vaihtanut omistajaa =)
  Laittaisitko postia sari_rikman(at)hotmail.com
  -s

 3. Utelias

  Kysymykseni ei koske hevostasi,mutta minua kiinnostaa eräs ohjelmaasi liittyvä asia. Nimittäin mistä olet hankkinut viime kaudella kuvauksissa käyttämäsi vaatteet? Vaatteesi olivat todella kauniita!

 4. Kukka-Maaria

  Vieläkö hevosesi on myymättä? Meitä kiinnostaa, sillä olemme jo jonkin aikaa etsiskelleet sopivaa…(hyvä ystäväni laittoi tämän linkinkin minulle siksi). Kyseessä on aikuispaluuratsastaja äiti (helppo C-B tason välillä nyt mennään) ja erityisnuorimies, joka hallitsee kaikki askellajit. Jos haluat kuulla meistä lisää niin laita viestiä kukkamaa@2me.fi

 5. Minna

  Voi vitsi… Miksi noita hevosenmyynti-ilmoituksia putkahtelee silloin, kun ei ole sitä tallia eikä talokaan ole vielä asuttavassa kunnossa 😉 Samoin kävi lampaiden kanssa, tänään kuulin tarjolla olevista määkijöistä, mutta ei niitä vielä voi ottaa kun talvikin on tulossa. Mieheni tulisi hulluksi, jos ilmoittaisin ostaneeni lampaita ja suunnittelevani perusteluita hevosenmyyjälle. Huh, täytyy ottaa itsekin järki käteen ja todeta vain, että kaunis on polle <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *