Blogit
Olgan kotona

Haloo?

 Naapurin Mirjalla on lankapuhelin ja se on lastemme mielestä Mirjan talon kiinnostavin esine. Siinä on sen itse ”puhelimen” lisäksi hauska venyvä johto ja sen päässä vielä iso kone missä mieletön määrä kiinnostavia nappuloita. Olimme eilen Mirjalla kylässä ja tytöt hipelsivät taas puhelinta. Mirja heltyi: Haluatteko soittaa sillä? Babuskalle?
Muutaman kerran babuskan numeron näppäily meni pieleen koska Hilmalla oli oma visionsa siitä missä (varsin pitkässä) numerossa Babuska vastaa. Lopulta onnistui ja yhtäkkiä tuo hassu puhelin olikin totinen paikka. Babuska kuuli toisesta päästä vain hiljaista mutinaa ja tuhinaa. Liekö vika ollut linjoissa, sillä ainut mitä Helga pystyi sanomaan oli ”…Mä annan nyt Hilmalle”

Kommentit (5)

 1. jenni

  Hei! Kiitos tästä kivasta blogista,tästä on tullut päivittäinen rutiini käydä kattomas onko uus postaus tullu 🙂 kiva kun jaat teidän ihanan perheen ihania juttuja! kaikkea hyvää ja iloista kevättä!
  ps. olis kiva saada postaus teidän lapsien lastenvaatteista,,ostattako uutena,kierrätys,mitä merkkiä suosit ja niin poispäin 🙂

 2. Sari

  Oi, ihana pieni 🙂

 3. tiikerinlilja

  Mun mielestä lankapuhelimet voitaisiin ottaa käyttöön uudestaan ihan yleisesti. En ole ihan vakuuttunut kännyköiden turvallisuudesta varsinkaan pienten lasten kanssa…

 4. Marika

  Suloinen pikkuneiti puhelimen kanssa 🙂 Kiva blogi sinulla.
  Terv. Marika/ http://vanhataarteet.blogspot.com/

 5. vankavesi.blogspot.com

  nämä puhelinjutut ovat hauskoja. meidän neiti 4 v sanoi kun näki todella vanhan veivattavan seinäpuhelimen, ”kato äiti, vanhanaikainen kännykkä!”

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *