Blogit
Olgan kotona

Esimakua ohjelmasta…

Liv&Learn: Olgan Kotona- ohjelma alkaa 24.10.2011 Tässä linkissä esimakua ohjelmasta!

 

 

Kommentit (9)

 1. kirsi

  Odotan innolla ohjelmaasi,sillä luen blogiasi uskollisesti.Sinulla on oma tyylisi,joka jotenkin vetoaa tämmöiseen espoolaisäitiin,vaikka itse asunkin eri miljöössä enkä ole yhtä ekopipertäjä kuin sinä.mutta saan aina vinkkejä ja virikkeitä kirjoituksistasi. Jatka samaan tyyliin. Ihanaa syksyä sinulle Olga ja perheellesi ja kaikille blogin lukijoille.

 2. SARI

  Moi, olen lukenut blogiasi alusta lähtien ja odotan ohjelmaa innolla. Saan tukea
  blogistasi, koska olen muuttanut Helsingistä maaseudulle. Nyt asun mieheni, kanssa pikkukaupungissa. Aluksi häpesin maalle muuttoa, nyt menettelee..

 3. Äitiys on elämäntehtävä

  Kyllähän se niin on että oikeasti tavallinen arkipuuhailu ei kiinnosta tavallista perheenäitiä joka ehkä on ohjelman tavoiteltu katsoja. Olgan karismalla tavallisestakin pullapäivästä syntyy jotakin joka nousee arjen yläpuolelle ja antaa voimia meille taviksille häärätä kotona omia touhujamme. Onhan se upea asia että nykyään joka tuutista työntää kotiin liittyviä ohjelmia…uskon että äitien arvostus on hieman noususuhdanteessa! Varsinkin niiden jotka jaksavat leipoa pullaa lasten kanssa! Hyvä Olga, teet tärkeää työtä!
  Sitäpaitsi olen kuullut että Olgan lapset saavat oikeasti leipoa niin että varpaatkin ovat pullataikinassa…:D

 4. Ninni

  Perheettömälle peukalokeskelläkämmentäantikodinhengettärelle kyllä maistuu! Kivalle näytti ja innolla odotan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *