Blogit
Olgan kotona

Ensimmäinen ruusuke!

Elämäni toiset estekisat on nyt hypätty. ihan hyvin meni, 70cm luokassa kuudes sija ja perusradalta 4 virhepistettä kiellosta, 80cm luokassa toinen sija, perusrata 0vp. ja jatkoradasta 4vp pudotuksesta. Eli ensimmäinen ruusuke ansaittu! Jännitti kyllä ja sähläsin taas ratsastaessa, ihme, että vaikka kuinka valmennuksissa keskittyy ja malttaa, kisapaikalla unohtuu kaikki opit ja alkaa kiirehtimään. Jännityksen kanssa on tavallaan kiva olla taas tekemisissä, se kun on aika samanlaista mitä esimerkiksi teatterin lavalla kokee.
Tytöt ja Tuukka oli katsomassa ja kannustamassa, mikä oli hauskaa. Hilma toisteli koko kotimatkan samaa lausetta: äiti ratsastaa Elho-hepalla.
Hilman jutuista sen verran, että tyttö on oppinut uuden sanan joka edustaa hänelle ilmeisesti koko kodin ulkopuolista maailmaa kaikkine houkutuksineen. Perheen pienin pukee siis koko ajan takkia päälleen ja hokee: Kouvolaan!
 

Kommentit (3)

 1. r

  Onnea sijoituksesta!

  Kiva lukea kuulumisianne, elämäntapanne on todella kiehtova ja kunnioitettava. Ratsastus ja vegeily kuuluu myös minun arkeeni.

  Kiva nähdä sinua telkassa syksyllä!
  Tsemppiä syksyyn koko perheelle!

 2. Marikki

  Oooii näyttää hienolta tuo touhu! Voi pääsisinpä itsekin hepan selkään.. Mulla on ratsastuskuume, mutta olis varmaan pitäny aloittaa hiukka aikaisemmin tuo harrastus 🙂

 3. Sari

  Hei,
  hieno suoritus ja hyvin hallittu jännitys 🙂 Hepalla on komea letti liinaharjassa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *