Blogit
Olgan kotona

Emäntä ja maja puussa

Kuvauksia, kuvauksia, sellainen on meidän elämä.  Kamala kiire on jatkunut, kun meidän rakas Marttilamme kun on toiminut tänä kesänä kuvauspaikkana meidänkin lasten suosikille, viikonloppuaamujen Galaxille. Minä olen lähinnä vain hoitanut rekvisiittapuolta ja katsonut että kaikki toimii ja kulkee, käynyt imettämässä välillä Torstia ja taas mennään. Kivaa ja silti aika raskasta, koska kuvauspäivät venyvät pitkiksi. Olen taas ajautunut tekemään toinen toistaan hauskempia toitä Tuukan kanssa. Vaikka koko koti-työ-paketin kasassa pitäminen on välillä raskasta, on samalla niin hullun kivaa tehdä paitsi kuvaustöitä, myös tehdä Tuukan kanssa yhdessä töitä pitkästä aikaa.

Eilen kuvaukset viimein loppuivat ja iltalypsyltä tullessani kiipesin Galaxin ansiosta takapihalle nousseeseen lasten uuteen puuhuhn rakennettuun majaan. Istuin siellä korkealla, sytytin kynttilän lyhtyyn ja fiilistelin. Katselin auringonlaskussa ihanalta näyttävää kesää ja meidän tilaa ja mietin että ollappa lapsi tällaisessa paikassa. Kävi oikein kateeksi meidän tyttöjä, heidän elämänsä on niin huoletonta ja hauskaa juuri nyt, eikä tekemistä puutu. Fiilistely päättyi kun Tuukka tuli ihmettelemään puussa istuvaa emäntää ja minä pyysin häntä hakemaan minulle kameran, mun pitää laittaa tää hetki blogiin!

Viemme tänään Rositan juhannuksen viettoon kavereille. Heillä on vasikka sen seuraksi ja talossa lypsytaitoinen emäntä. Kati perheineen hoitaa Rositaa muutaman päivän kun me matkustamme huomenna juhannuksen viettoon Babuskan mökille Puumalaan. Hyvää juhannusta kaikille!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *