Blogit
Olgan kotona

Cenni

Meillä ei ole odotettu edes joulupukkia niin paljon kun tätä töyhtöpäätä. Alpakka Kasimirin tyttöystävä Cenni on ollut tulossa meille jo pitkän aikaa, mutta tiettävästi Cenni on pieniin päin ja ajattelimme edellisen omistajan kanssa, että annamme sen synnyttää ensin ja siirrämme rouvan sitten vasoineen tänne. Vasaa ei kuitenkaan näkynyt ja koska ei ole edes varmuutta onko sellaista edes tulossa, päädyimme kuitenkin tuomaan Cennin ennen talvea tänne kotiutumaan.

Kasimir ja Cenni ovat ennalta tuttuja ja Kasimir on itse asiassa Cennin oletetun mahassa olevan vasan isä. Siivosimme Tuukan kanssa saman päivän aamuna Kasimirin kämppää ja juttelimme sille, että se ei taida aavistaa miten kiva päivä tästä tuleekaan. Tyyppi näytti perus (hapanta) naamaa ja ei todellakaan aavistanut.

Illalla Cenni viimein saapui. Onneksi lapset olivat jo sisällä sillä Kasimir kurlutti koko illan intopinkeänä sellaista todella erikoista nauravaa ääntä ja yritti tehdä juuri sitä mitä yksin elänyt poikamies tahtoo tehdä pitkän selibaatin jälkeen. (Mielenkiintoinen yksityiskohta: Kasimir painoi Cenniä sitkeästi maahan, sillä alpakat kuulemma lempivät makuullaan!) Seuraavana aamuna kaikki oli jo rauhallisemmin ja Cenni on kyllä aivan ihana tyyppi. Lapset ovat ihan hurahtaneet alpakoihin ja kun Cenni söi tänään kiltisti rehua lasten kädestä, oli se kuulemma kaiken tämän odotuksen arvoinen. Ukson että tästä asiasta myös Kasimir on samaa mieltä.

Kommentit (3)

  1. Kasimir ♥ Cenni forever

    Ou jee, Kassulle tuli joulu etuajassa 😉 Tämä nuorikkonsa näyttäisi olevan aika lailla pienempi kooltaan?

  2. oooh

    Ooii! Teillä näitä ihanuuksia riittää. Iso plussa jos tulokas on jo valmiiksi vähän kesy, voin vain kuvitella lasten onnesta loistavat naamat. 🙂

  3. vege

    Voi hellantuuteli mikä ihanuus 3> . Määkin haluan tollasen. Ihania otuksia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *