Antaakko lasten tehdä vai koristelisiko sittenkin itse?

Kokonainen viikonloppu ennen aattoa on oikein hyvä juttu jouluvalmisteluille.  Minä ainakin ajattelen, että aika on jotenkin nyt tosi paljon, enkä ole osannut ollenkaan stressata mistään valmisteluista.  Huomenna alkaa kokkailu. Haluaisin kokeilla viime vuoden jouluhittiä, porkkana -”graavilohta”, en vaan löytänyt kaupasta tänään vielä savuaromia, joten vielä on yksi kauppareissu huomenna edessä…

Muuten joulukoteloituminen on hyvässä vauhdissa. Ehdin jopa askartelemaan tällaisia hieman hämäriä tyyppejä karkkikepeistä.  Näin idean muistaakseni instagramissa, ja oli pakko kokeilla. En tiedä onko tämä koiria vai mitä, mutta näistä tulee hyvä mieli. Ajattelin ensin että lapset olisivat auttaneet minua askartelussa, mutta ne keskittyvätkin ylimääräisten ja katkenneiden karkkikeppien syömiseen.  Oikeastaan ihan hyvä. Joskus on aika terapeuttista tehdä kaikki ihan itse, eikä vaan kannustaa vieressä kun lapset tekevät.

Vähän sama juttu noiden kranssien kanssa. Vaikka Hilma tekikin tänä vuonna itse ensimmäisen kerran kokonaan oman kranssin, loppujen lopuksi kuitenkin kranssien teko on tässä talossa se minun oma juttuni. Eli lapset saavat auttaa, mutta siinä hommassa mennään ainakin toistaiseksi minun ehdoillani.

Lapsiparat, äitinne on jouluhullu.

Kommentit (1)
  1. Lisäät punaisen nenän niin ovat Petteri Punakuonoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *