Blogit
Olgan kotona

Alpakoiden passikuvailmeet

Minulta on kovasti toivottu Alpakoiden kuulumisia. Sinne pihan perälle pihattoon kuuluu oikein tasaista aplpakkaelämää. Kasimir ja Cenni eivät kyllä totta puhuen tee oikein mitään. Pötköttelevät, pysähtyvät välillä tuijottelemaan niin että heinä jää suuhun pitkäksi aikaa. Jatkavat pureskelua. Nousevat ylös kun ihmisiä tulee lähemmäs, tuijottelevat happamasti, kun odottaen että kerropa asiasi ja lähde sitten jatkamaan muita hommiasi. Siinä missä lampaat tai hevoset olisivat jo aidalla kerjäämässä herkkuja tai rapsutusta, nämä hapannaamat katselevat sinua mieluummin totisena kauempaa. Sitten kun niiden luokse menee ja ne ottaa kiinni, on se kuitenkin niille ihan ok ja rapsuttaa saa. Outoa porukkaa.

Cennin vatsa on kasvanut, mutta koska tässä eletään ensimmäistä yhteistä vuotta niiden kanssa, en todella tiedä tuleeko sieltä ketään ja koska. Uskoisin että tulee. Vielä kun ilmat vähän lämpenevät, päästään keritsemään nämä tilan viralliset hapannaamat. Lupaan tehdä raportin siitä toimituksesta tänne. 

Lopuksi kuvia. Passikuvailmeet on tyypeillä ainakin hallussa.

Kommentit (10)

 1. Lotta H

  Hei Olga!

  Haastettiin sinut blogissamme (http://awholelottahappiness.blogspot.fi/2015/04/ilahduta-bloggaajakaveria-haaste.html) Ilahduta bloggaajakaveria -haasteeseen! 🙂 Kiitos ihanasta blogistasi, jota luemme säännöllisesti. Toimit meille ihanana inspiraationlähteenä ja toivottavasti näemme pian kuvia vauva-alpakoista! Onkohan ne yhtä totisia.. 😀 Mukavaa viikonloppua sinne Marttilaan ja istutusintoa kevääseen!

 2. Teija

  Näistä kuvista tulee niiiin hyvälle tuulelle, kiitos :)!

 3. Nimetön

  Aikun kiva kuulla Kasimirista & Cennistä! Tyypit ei todellakaan ole mitään tyhjännaurajia :))

 4. Jenni

  Super suloisia hapannaamoja ♥♥

 5. Citygirl

  Kiitos rehellisestä vastauksestasi. Elämän kaikkia valintoja ei tosiaankaan tehdä pelkästään rationaalisin perustein, vaan koska haluaa tehdä niin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *