Blogit
Olgan kotona

Äiti, tanssimaan!

Kannoin äsken puita ja joka kerta ulkoa sisälle tullessani Ihmettelin miksi ihmeessä tytöt luukuttavat Dinojunan alkutunnaria Areenasta kokoajan uudestaan ja vieläpä todella lujalla. Menin katsomaan ja saliin ja siellä oli täydet bileet päällä. Sain kutsun osallistua, ”Äiti, tanssimaan!” Pakkohan sitä oli mennä ja siinä me sitten jorattiin, posket punaisena koko porukka. Vaihdoin tosin kappaletta ihan oikeaan musaan mutta siitäkään ei meno kärsinyt. Mimmit jaksoivat jammata kappaleen toisensa jälkeen, tuntui että siinä missä äidillä nousi jo hiki pintaan, alkoivat tytöt vasta lämmetä. Hauskaa oli, minulla ainakin, sillä näissä päivätansseissa oli muuvit kohdallaan!

Kommentit (3)

 1. Heidi

  Lapsille ja miksei aikuisillekin tällaiset on aivan ihania ja unohtumattomia juttuja. Meilläkin pidetään lasten kanssa välillä oma ”disco” olohuoneessa. Huisin hauskaa on ollut joka kerta. Ihanat tanssi kuvat tytöistä.

 2. Ellu

  Päivätanssit on kova juttu! Meillä aloitettiin viime viikolla balettitunnit, joten olohuoneemme on ollut viikon ajan balettiareena ja plie:tä (meniköhän oikein) on kovasti harjoiteltu! Äiti ja isä on oppinut paljon viikossa, katsotaan mitä tänään tulee tunnin jälkeen.
  Itse jään keväällä äippälomalle, joten saan kohta osallistua päivisin tanssiaisiin. Oi niin odotan tuota! Ensiksi täytyy tehdä matka Kiinaan ja hakea lapsi kotio. Hauskoja tansseja teille!

 3. Susanna

  Näyttääpä kivalta noi vauhtikuvat ;D Tytöillä on selvästi rytmi veressä, heh!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *