Olgan kotona
Olgan kotona

Äiti pussissa

Sain Tuukalta lahjaksi One Piece -oloasu-haalarin ja olenkin kulkenut tuossa koomisessa asussa pitkälti koko joulun ajan. Hilma nyki minua eilen haalarin lahkeesta ja sanoi: Äiti on pussissa.
Kun koko perhe on useamman päivän keskenään saman katon alla, kaikki tuntuu korostetulta. Syödään enemmän, valvotaan ja nukutaan enemmän, riidellään ja puhutaan enemmän. Luetaan, katsotaan telkkaria, tehdään remonttia ja korjataan aitoja, kaikki yhdessä ja kerrankin ilman kiirettä.
Lapset tuntuvat raskailta, mutta niillä on silti hyvä juttuja, kaikilla on flunssa ja joulupakettien paperit ovat edelleen säkissä salin uunin kulmalla.
Huomenna minä tulen pussistani pois, järjestämme uuden vuoden juhlat.
 

Kommentit (8)

 1. Ellu

  Oikein paljon sinulle kiitoksia, että jaksat kirjoitella tätä blogia. Toivottavasti blogi jatkuu myös ensi vuonna. Nämä kirjoitukset piristävät kummasti tässä työpäivän lomassa. Joten oikein Hyvää Uutta vuotta sinulle, perheellesi ja tietysti eläimille!

  1. Nuksu

   On piristävää käydä lukemassa näitä sinun tekstejäsi ja toivon samaa kuin edellinen kirjoittaja, olisi mukava lukea näitä myös ensi vuonna. Ohjelmasi oli hyvä ja seesaminugetit on testattu, tuli hyviä! Hyvää uutta vuotta teidän perheelle 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *