Blogit
Olgan kotona

Äiti, mä puin ite vaatteet!

Olin aamulla alakerrassa tyttöjen kanssa. Helga ja Hilma söivät aamupalaa yöpaidassa. Kysyin missä Torsti on? Jäi kuulemma ylös leikkimään. Pian ovi kävi ja tupaan juoksi tutut askeleet. "ÄITI! MÄ PUIN ITE VAATTEET!" Ja kyllä, sitä on tässä jo tovin harjoiteltukin, paitsi pukemista, myös sitä ettei heti menisi hermot jos se ei heti onnistu. Ja sieltä se minun pikkuinen poikani tuli, vihreissä lempihousuissaan, puseron pesuohjeet leuan alla, 2 paitaa päällekäin ja villatakki väärin päin. Oli vielä vetäissyt tennarit jalkaan ja oli tästä kaikesta niin hyvällä fiiliksellä että! Ulkoasu oli just hyvä, tuumasimme kaikki kolme, ja koko päivä on vietetty tyylikkäästi nuttu nurin päin.

Torsti, Toppe, Toropainen. Pieni prinssitukkainen poikani pukee itse, ja täyttää huomenna 3 vuotta. 

Kommentit (14)

 1. Äityli

  Nuttu nurin , onni oikein!

 2. mirkku

  Ihana seurata näitä juttuja teidän pojasta, kun meillä saman ikäinen tyttö. Täyttää myös 3 tässä kuussa. Pukemista harjoitellaan täälläkin ja hermot tosiaan menee sitten jos ei onnistu. Mutta apukaan ei kelpaa kun ite pitää vaan yrittää. Muutenkin tykkään sun jutuista kovasti, sulla on ihana tyyli kirjoittaa, ihanan rento asenne elämään ja maalla asumisesta on mukavaa lukea kun maalla asutaan itsekin.

 3. Kohta 50v

  Heh.heh. Anna mennä vaan. Ite menin yks päivä bussilla töihin, siellä oli kuuma ja otin takkiakin auki. Olin töissä puolille päivin, asiakkaiden ja työkavereiden tapaamisia, normi työpäivää siis.Ruokatunnilla sitten huomasin että paita nurinpäin päällä. Sis sellainen missä napit edessä, nyt sitten kaikki nappilistat tukikankaineen koristi mun rinnusta ja sivitaskujen taskupussit olivat lepattaneet sivuilla. Kun sitä nauroin ja sanoin työkavereille , että miksette sanoneet. Niin kaikki sanoivat etteivät edes huomanneet. Ja kyllä meillä oli hauskaa. Ja jatkoin sitten päivän loppuun samoin, kääntämättä paitaa . Kotiväenkin sain illalla hymyilemään.

 4. Kesätuulia

  Voi että tuo teidän Toppe on ihana! Ihan parasta itse puettu nuttu nurinpäin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *