Äiti laita omat hiukset takaisin!

Minulle leikattiin eilen uusi tukka roolia varten. Tulin illalla niin myöhään kotiin, että lapset olivat jo nukkumassa. Kun Torsti näki minut aamulla, olin juuri tullut aamutallilta ja minulla oli vielä pipo päässäni. Kun otin pipon pois, Toppe järkyttyi. Vaikka olen kuinka yrittänyt todistella itselleni että tää lyhyt ja punainen on ihan ok, mutta Torsti kumosi tsemppaukseni täysin.

Ei katsonut kohti, itku meinasi tulla. Pelotti kuulemma. Ensimmäiset 2 tuntia Torsti vaati minun pitävän pipoa päässäni. Jos otin sen pois, tyyppi alkoi mököttää ja vaati pipoa takaisin päähän välittömästi. Hän vaati myös minua laittamaan minun omat hiukseni takaisin. Minua ja Hilmaa tämä nauratti kovasti, Torstia ei sitten yhtään. 

Vähitellen Torsti on suostunut jo istumaan sylissä vaikka minulla ei olekaan pipoa päässä. Silti kaksivuotiaan maailmassa ei helposti tällaisia identiteettimuutoksia sulateta. Kuten Hilmakin totesi: Sä et vain näytä äidiltä, sä näytät joltain toiselta ihmiseltä.

 

Kommentit (20)
  1. 😀 Lapsraukat. Mun jälkikasvulla oli myös vahvoja reaktioita, kun vaihdoin pitkän tukan siilitukkaan. Tuomiokin oli hyvin selvä, että kumpi olikaan parempi. Ja sitä kohti tässä mennään, ens kesänä ollaan jo aika lähellä.

    Hyvältä sä näytät, pitkällä, lyhyellä tai ilman tukkaa (jopa toi muistojen punainen on jees -sulla). Mutta ymmärrän hyvin ton omatsemppauksesi, kun ei sitten olekaan aivan varma, että oliko ne sakset tahi partakone oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

  2. Hyvältä näyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *