Blogit
Olgan kotona

Äiti laita omat hiukset takaisin!

Minulle leikattiin eilen uusi tukka roolia varten. Tulin illalla niin myöhään kotiin, että lapset olivat jo nukkumassa. Kun Torsti näki minut aamulla, olin juuri tullut aamutallilta ja minulla oli vielä pipo päässäni. Kun otin pipon pois, Toppe järkyttyi. Vaikka olen kuinka yrittänyt todistella itselleni että tää lyhyt ja punainen on ihan ok, mutta Torsti kumosi tsemppaukseni täysin.

Ei katsonut kohti, itku meinasi tulla. Pelotti kuulemma. Ensimmäiset 2 tuntia Torsti vaati minun pitävän pipoa päässäni. Jos otin sen pois, tyyppi alkoi mököttää ja vaati pipoa takaisin päähän välittömästi. Hän vaati myös minua laittamaan minun omat hiukseni takaisin. Minua ja Hilmaa tämä nauratti kovasti, Torstia ei sitten yhtään. 

Vähitellen Torsti on suostunut jo istumaan sylissä vaikka minulla ei olekaan pipoa päässä. Silti kaksivuotiaan maailmassa ei helposti tällaisia identiteettimuutoksia sulateta. Kuten Hilmakin totesi: Sä et vain näytä äidiltä, sä näytät joltain toiselta ihmiseltä.

Kommentit (20)

 1. Anni

  Sä olet todella kaunis !

 2. TiV

  Aikoinaan pätkäisin tukan ja laitettiin kuparinvärinen punerrus. Kotiin tullessani tytär 5-v tokaisi: Äiti, sulla on väärä pää!!!

 3. Kristiina

  Aivan ihanat hiukset, olet entistä kauniimpi!

 4. Aila

  hienothan noi on!! itse aika kameljontti.. nyt pitkään ollut punaiset hiukset ja lopulta saanut kasvatettua ne puoleen selkään.. kait sitä 45v on jo sen aika.. Jutustasi tuli mieleen, kun olin silmäleikkauksessa. Itse onnellinen, kun lasit sai heittää nurkkaan. Lapsille meni pari viikkoa ennen kuin kukaan uskoi mitä sanoin tai käskytin.. Meni auktoriteetti lasien mukana.

 5. Kippe

  Sopii sinulle todella hyvin tuo uusi look! Olen luonnostani aivan blondi ja kun ensimmäisen kerran värjäsin vaaleat hiukseni tummiksi, silloin kolmevuotias poikani kotiin tullessani itki ja huusi; haluan mun vaalean mamman takaisin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *