Blogit
Olgan kotona

Äiti lähti krebaan!

Nyt tulee uutispommi: Minä olin eilen baarissa! Meidän oli Tuukan kanssa tarkoitus lähteä kaverin syntymäpäiville Helsinkiin, lapsenvahdit ja iltatallintekijät oli buukattu. Tuukka tuli (taas) kipeäksi ja suunnitelmat menivät mönkään. Minä aloin kiukutella: olin odottanut lapsivapaata iltaa kuin kuuta nousevaa! Soitin parille kaverille: Lähdetteks krebaa (nuorison suosimaa kieltä, tarkoittaa kuulemma kreisibailausta)?
Kolmannella kaverilla oli synttärit ja hän oli menossa baariin, päätimme yllättää hänet ilmestymällä paikalle. Tämä 22v. synttärisankari luuli ehkä näkevänsä haamuja, sillä emme todellakaan ole kovinkaan tuttu näky Kouvolan yöelämässä. Haamulolo meillä olikin, tai fossiiliolo, tai joku muu todella vanha, sillä tanssilattian kanssakrebaajat olivat sen ikäisiä, että minä ihan oikeasti olin jo bailaamassa (siksi sitä silloin kutsuttiin) kun he syntyivät.
Luulin muuten pukeutuneeni rohkean nuorekkaasti microshortseissani, samoin ystäväni Tessa rohkean läpinäkyvässä paidassaan. Emme me olleet ainakaan ylipukeutuneita, sillä tämän päivän krebaajien tiukkaakin tiukemmat, hurjan lyhyet, trikoiset kotelomekot olivat ihan samanlaisia mitä olen tottunut näkemään lastemme barbien päällä.
Vaihdoimme baaria astetta ”juntimpaan” ja tyhjempään. Siellä oli tuttu soittamassa levyjä. Kävin tervehtimässä ja pyysin soittamaan Prodigyä (tiedän tiedän, biisien toivominen ei ole yhtään viileetä!). Kaverin kommentti oli: Ai, onkos Äidit päässeet viihteelle?
Sitten ne Kymenlaakson makeimmat Äidit jorasivat barbiemekkoiset prinsessat suohon, kävivät hakemassa Hesestä hampurilaiset ja olivat ennen neljää kotona. Oli aidosti tosi hauskaa, mennään varmasti kesällä uudestaan.

Kommentit (5)

 1. äitspä

  Good for you 🙂 Itse en ole krebannut tahi bailannut n. kuuteen vuoteen ja tuskinpa enää kehtaan niin tehdäkään kun olen jo keski-iän saavuttanut (38v). Ääk, nyt tuli tosi fossiili olo!

 2. ”ikäloppu” äiti

  ihanaa että pääsit tuulettumaan. Kyllä se tekee hyvää myös äideille välillä vaikka joillakin on outo käsitys siitä että on huono äiti jos käy joskus jossain vähän irroittelemassa. Itse pääsin kans vähän aikaa sitten pitkästä aikaa tyttö porukalla ulos ja kyllä kannatti. Voimavaroja löytyi eri tavalla kotona kun pistäytyi välillä poissa. Lapsetkin huomasivat että äiti jaksaa taas…

 3. annari

  Voi,kuinka ihania sivuja,Olga,ja eläimiä,maisemaa,mokkapaloja,puun kantoa,tulen huminaa.. Ensimmäistä kertaa katselin Kotivinkin sivua ja huomasinkin Sinut ! Kerrot niin lämpimästi ja värikkäästi kotisi ja perheesi tapahtumista että on ilo lukea,niistä tulee hyvälle mielelle. Ja hyvä mieli jää pitkäksi aikaa! Ihan mahdottomasi kaikkea hyvää kaikille touhuillesi ja työllesi sekä koko kodille!

 4. rotta

  Tämäkin äiti toivoo Prodigya ja kaipaa skeittikenkiä tanssilattialle juuri niinä
  hetkinä. Mutta nyt tanssitaan korkkareilla ja niilläkin harvoin. 🙂

 5. anna

  Aivan mahtava kirjoitus kouvolan yöelämästä 😀 krebaus oli itselleni ihan uusi käsite, kiitos sivistyksestä. Itse en laittaisi sellaista mainitsemaasi trikoista koteloPaitaa pelkästään päälleni, kyllä semmonen housut tarvii pariksi.

  T. Kohta 22v.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *