Aikaa välipalalle?

Kaupallinen yhteistyö: Valio

En tiedä onko teillä muilla sama, mutta kaupan koko ajan laajenevat valikoimat hämmentävät minua. Monesti vaihtoehtoja on niin paljon, että sitä valitsee sen saman tuotteen minkä aina ennenkin. Siksi minä aidosti hyödyn tällaisista yhteistyöjutuista kuten nyt, kun olen saanut olla mukana tutustumassa Valion uusiin välipalatuotteisiin.

Tällaista tuotetta olen etsinyt, nimittäin maustettua, sokeroimatonta ja makeutusaineetonta jogurttia. Sekä Luonnonjogurtti+ päärynä & banaani, että mango & persikka maistuvat meidän koko perheelle.  Niitä on saatavissa perinteisissä litran pakkauksissa.

Tämän yhteistyön aikana olen väistämättäkin päätynyt pohtimaan omia välipalatapojani, tai tarkemmin niiden puuttumista. Minun arkipäivien välipalani ovat nykyään joko kiireessä  ja ihan konkreettisesti liikkeellä syöty leipä tai vielä useammin suklaa- tai energiapatukka. Näin välipala on nälästä tai väsymyksestä aiheutunut pakko, ilman sen suurempaa ajatusta. Toisaalta viikonloppuisin olen oikeastaan jo pitkään osannut kiinnittää välipalaan huomiota. Olen ihastunut ajatukseen että välipala voi olla ajatuksella laitettu, kivasti katettu ja vaikka pihalle aurinkoon viety välipala jonka syömisessä ei ole kiire.

Mutta entäs arkisin? Ei olekaan ihan niin helppoa, sillä arjen realiteetit tulevat nopeasti vastaan. Kuvauksissa tai päivinä milloin täytyy siirtyä moneen kertaa toimiston ja eri palaverien väliä, ei välipalafiilistely ole ensimmäinen asia mikä tulee mieleen. Mutta jos välipala itsessään on mieluinen ja sitä ylipäätään on tajunnut miettiä etukäteen, on se on pitkä harppaus kohti välipalaa ja pienelle hetkelle hengähtää.

Niinpä olen opetellut ostamaan työpaikan jääkaappiin itselleni Luonnonjogurtti+ mango & persikka -tölkin, josta on ollut helppo aloittaa. Muutama rauhallinen minuutti, joka on muuta kuin sitä jatkuvaa kahvin hakemista ja juontia. Että poistuu hetkeksi työpöydän, läppärin ja puhelimen äärestä, istuu alas vaikka sohvalle ja antaa edes pieni hetki itselle ja omille ajatuksille

P.S.Kuten huomaatte, pääsin tämän yhteistyön tiimoilta myös oikein studioon kuvattavaksi, joten enpä malta olla laittamatta vielä toistakin kuvaa.

Kommentit (4)
  1. Hyvä ja kaunis pakkaus! …enkä nyt tarkoita jugurttia😁Oot Olga kaunis… ei jugurtissakaan oo mitään vikaa😁

  2. Onneli Winter/onnelin elämää
    11.5.2019, 04:47

    Hienoa että markkinoille tulee sokerittomia jugurtteja, ne ovat yleisesti ottaen aikamoisia sokrupommeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *