Blogit
Olgan kotona

”Äidin masussa on tyttö!”

Ei edelleenkään uutisia Rositan vasikkarintamalla, mutta muita uutisia kyllä, nimittäin ihmisvauvauutisia. Kävin ottamassa vatsastani tällaisen kuvan viime viikolla, eli lehmä ei ole ainoa joka tässä taloudessa sai tiineystarkastuksessa positiivisen tuloksen.
Vatsa alkaa jo kasvaa, joten mitä tätä asiaa tämän enempää peittelemään. Olemme jo jonkin aikaa pohtineen pitäisikö kuitenkin vielä tehdä yksi lapsi. Nyt kun sellainen on tulossa, olen iloinen ja ylpeä että minusta tulee taas ja vielä kerran äiti.
Tyttöjä tämä uuden lapsen odotus mietityttää kovasti. Helga kysyi juuri että ”Kuinka monta vuotta siihen vauvan syntymiseen on?” Hilma puolestaan ilmoittaa lähes kaikille vastaantuleville että ”Äidin masussa on tyttö.”
Tulevan tytön sukupuolesta ei siis ole tietenkään mitään oikeaa tietoa, mutta mikäli vanhat merkit paikkaansa pitävät niin Hilma saattaa hyvin olla oikeassa.
Koitan kuitenkin olla mahdollisimman pitkään mahdollisimman ”vähän raskaana”. Ratsastan niin pitkään kun se vain tuntuu hyvältä ja muutenkin touhuan entiseen malliin. Ensimmäisen raskauden aikana sitä tiedosti asian oikeastaan koko ajan, nyt sen onnellisesti unohtaa jatkuvasti. Silti tämä tyyppi on aivan yhtä tervetullut perheeseen kuin aiemmatkin. Ja jälleen kerran, onhan tämä jännää!

Kommentit (31)

  1. Jonna

    Onnittelut, olipa iloinen uutinen! Kyllä se varmaan tyttö on, toivotaan! Sopisi niin hyvin joukkoon!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *