Aaton aatto

On tämä joulun aika vaan ihan mahtavaa. En pysty oikein selittämään sitä, mutta kaiken tämänkin päivän säätämisen keskellä olen ollut tosi onnellinen. Ollaan siivottu, käyty kaupassa ja tehty tallihommia, ihan tavallinen ja silti erityinen päivä. Kävimme myös poikkeuksellisesti hakemassa tänään jo kuusen, yhden päivän etuajassa. Huomiselle on luvattu niin paljon kurjempaa keliä, että ajattelimme hoitaa kuusenhaun jo tänään auringon paisteessa. Ihan niin villiksi emme heittäytyneet että olisimme koristelleet kuusta vielä, huomenna sitten. Vielä on paketteja käärimättä ja moni asia tekemättä mutta sekään ei häiritse.

Ja kuten kuvista huomaatte, piparkakkutalot ovat edelleen ehjiä! keksittiin laittaa ne pianon, päälle, jospa koirat eivät sinne pääsisi. Hyvältä vaikuttaa! Tässä muutama tuokiokuva tämän aamupäivän tunnelmista. Laitan huomenna lisää, mm. eläimistä. Nukkukaa hyvin, tontut!

 

Kommentit (2)
  1. Hyvää Joulua teidän poppoolle <3 Kauniilta ja jouluisalta näyttää. Meillä sairasteltu reilun joten joulun laittaminen vielä ihan kesken mutta kinkku sentään saatu yöksi uuniin. =) Laitetaan sitten ensi jouluna kotia ja leipomuksia paremmin. =)

  2. Ihanaa joulua sinne teille täältä Nurmeksesta !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *