Instagramposeeraus on parisuhteen painajainen

Miten on, osaako teidän kumppaninne ottaa teistä vetäviä instakuvia? Minun ei ainakaan. Mikä on itse asiassa tosi kummallista, koska hän on visuaalisen alan ammattilainen, mutta joku siinä tilanteessa, että otapas minusta äkkiä tässä joku kiva kuva, on meidän parisuhteessa lähes mahdoton. Tämä on tapahtunut niin monta kertaa että siitä voi muodostaa jo eräänlaisen kaavan. muutama viikko sitten kävi täydellinen esimerkkitapaus:

Minulle tuli ajatus tehdä kerrankin joku postaus, missä esittelen jonkun käyttämäni vaatekappaleen. En oikeastaan koskaan tee sellaisia ja nyt se tuntui hauskalta idealta. Olimme tulossa kaverin juhlista ja käytin sellaista mekkoa mikä oli unohtunut kaappiin pitkäksi ajaksi ja nyt yhtäkkiä se minusta näyttikin kivalta.

Lapset olivat ja autossa kun pyysin Tuukkaa että hän ottaisi minusta muutaman kuvan, ihan vain yllättäen, varoittamatta. Hölmistynyt Tuukka nappasi muutaman kuvan samalla kun minä poseerasin yhtä kiusaantuneena. Tuukka oli tulokseen tyytyväinen. Autossa avasin puhelimen ja olin tietenkin pettynyt kuviin, ne eivät olleet yhtään niin hehkeitä kun odotin ja laitoin puhelimen pois. Tuukka ihmetteli että mikäs nyt? Ja sanoin heti että ne ovat aivan liian läheltä otettuja, eikä niitä saa järkevästi instagramin neliöksi ja mekkokin, joka oli se koko kuvajutun pointti, ei yksinkertaisesti olekaan niin kiva kun mitä ajattelin.

Tuukka on siinä kohtaa jo jalka jarrupolkimella että mennään ottamaan uudet ja kuvioon kuuluu että tämä on minusta huono idea. Tämä siksi, koska todennäköisyys siitä että seuraavat kuvat olisivat yhtäkkiä kivoja, on aikalailla nolla. Että kysyn vain: Kuinka te muut sen teette? Itselaukasimellako vai ottamalla satoja kuvia? Ajatella minkälaisen ”ongelman” kanssa minäkin, aikuinen ihminen painin tässä!  Nyt kun selasin puhelimen kuvia ihan muita kuvia etsiessäni ja kiusalliset poseeraukset tulivat vastaan, tämän saman asian jo moneen kertaan toistuminen huvitti. Niinpä laitan omaksi kiusakseni muutaman kuvan tänne, jos ei muuta niin vertaistueksi kohtalotovereille. Iloista viikonloppua kaikille!

ihmiset perhe-ja-suhteet
Kommentit (14)
  1. Tuo viimeinen kuva on tosi viehättävä! Siinä on jotain herkkää…se tapa, jolla katsot kuvaajaa ja asento ym.

  2. Täällä puoliskon käsi vapisee juuri silloin kun pitäisi ottaa kunnon kuva meikäläisestä 😫 Eikä se ymmärrä varmaan muutenkaan tällaisia poseerauskuvia mitkä pitäisi saada jaettua someen.

    1. leena herranen
      28.5.2019, 06:49

      No täällä kirjoittelee 73 v. Onko tuo kuvakulma niin tärkeä ja silloinhan tulee parhaat kuvat kun ei oikein suunnittele räpsii vaan.
      Vihaan kuitenkin tuota sanaa räpsiminen nykyaikana todella vain räpsitään ja laitetaan someen.

      Annetaan kaikkien kukkien kukkia hyvän maun puitteissa ja luvan perästä, niin hyvä tulee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *