4 päivää jouluun!

Torsti tarjosi tänään koko perheelle joulujännitystä, kun hän nukahti kauppareissulla autoon vain tunti ennen hänen päiväkotinsa joulujuhlan alkua. Kun herätimme hänet ja hop hop joulujuhlaan laulamaan, ei se pojalle sopinut. Koko muu porukka odotti eteisessä takit päällä, että illan päätähdellä olis riittävästi fiilistä lähteä. Torsti käveli vielä tarhan porteista sisään itkua tuhertaen, mutta naulakoilla hän pyyhki viimeiset kyyneleet ja ryhdistäytyi. Esitys meni nappiin, kannatti siis herätä.

Nyt on paitsi Torstilla, myös minulla aika hyvä fiilis. Yksi päivä, ja sitten koteloidumme tänne Marttilaan lähes kahdeksi viikoksi joululomalle. Huomenna menemme Tuukan kanssa vielä jonottelemaan muutamaan kauppaan, eli ruoka- ja lahjaostoksille, mutta sitten alkaa olla aika jäädä vain kotiin. Olen taas ostanut lahjat pitkälti netistä ja siivonnut paljon komeroita, eli aika perus joulumeininki. Hassua miten kaikki joulussa menee omalla painollaan eikä harmita yhtään. Saa olla niin jamahtänyt ja perinteinen kun haluaa ja silti joulu on vaan aina yhtä ihana.

Olen ostanut taas (=joka vuotinen perinne) kaksi uutta koristetta joulukuuseen, löytyi Stocmannilta ja samalla meinasin melkein tulla hulluksi heidän erillisessä Joulukoristemyymälässään. Siellä sitten kipristelin kun lapsi karkkikaupassa ja koitin valita ne kaksi kauneinta ja meidän kuuseen sopivinta. Pakko myön myöntää että olen rikkonut tänä vuonna omaa perinnettäni ostamalla myös ihanat bling-bling-karkkikepit Gran Canarian reissulta, paikallisesta ruokakaupasta. Koska ne maksoivat VAIN euron ja tällaiset perinteet on näköjään tehty myös rikottaviksi…

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *