10-vuotishääpäivää juhlittiin… jäämällä hotellihuoneeseen.

Olemme Tuukan kanssa olleet viime viikkoina todella kiireisiä Valmentaja-elokuvan ennakkokiertueen kanssa. Kaiken tämän tohinan keskellä häämötti meidän kymmenvuotis-hääpäivämme. Totta kai sitä pitää juhlia! Mutta entäs kun olet viimeiset viikot yöpynyt pelkästään hotelleissa ja elämä on tuntunut pelkältä elokuvajuhlalta, mitä sitten tehdään kun pitäisi juhlia hääpäivää?

Vaikka minulle olisi kelvannut ihan tavallinen ilta kotona lasten kanssa, Tuukka päätti kuitenkin varata lapsille lastenhoitajan, meille hotellin ja vielä minut sitä ennen kylpylään. Kun pääsimme työpäivän jälkeen kylpylään ja kylpylästä hotelliin, olemme jo aivan uupuneita ja ajatus meikkaamisesta ja hotellista ulos syömään lähtemisestä tuntui minusta vaikealta. Etukäteen olimme siis ajatelleet, että menemme johonkin kivaan ravintolan syömään ja tuijottelemme toisiamme silmiin kymmenvuotisjuhlan kunniaksi.

Hotellihuone oli hieno, Tuukka oli ostanut minulle pullon kuohuviiniä sinne odottamaan, olo oli hyvä ja 10 vuodenkin jälkeen rakastunut. Hetken mietittyäni ehdotin ensin vitsin varjolla Tuukalle, että mitä jos emme menisikään ulos syömään? Olin rehellinen sanoessani, että jäisin paljon mieluummin tänne juomaan kuohuviiniä, haettaisiin sinne jotain ruokaa ja katsottaisiin telkkarista joku huono leffa. Tuukka oli heti samaa mieltä. Jatkuvasti asialle vitsaillen kipaisimme verkkarit jalassa hakemaan Hesburgerista ruokaa, viereisestä leffateatterista pop cornia ja liikaa karkkia. Telkkarista tuli joku todella keskinkertainen romanttinen elokuva jonka katsoimme tyytyväisenä. Molemmat oli onnellisia siitä että tämä on molemmin puolin ok. Paras ja ikimuistoisin hääpäivä pitkään aikaan.

Seuraavana iltana menimme kyllä sitten ulos syömään, mutta yhdessä lasten kanssa.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *