10 askelta jouluun: 9. Jouluruoka

Olen aina haaveillut että ehtisin tehdä tänne jonkinlaisen joulukalenterin. 24 on liian monta luukkua tai asiaa kirjoittaa kaiken kiireen keskellä, mutta 10 viimeistä yötä jouluun, siihen uskon pystyväni! Ajattelin että listaan ja valokuvaan tänne 10 tärkeintä asiaa, mitkä tekevät minulle ja meidän perheellemme joulun. 

Koska olen kirjoittanut yhden jouluruokakirjankin, ei jouluruokaa voi tässä listassa ohittaa. Meidän joulupöydässämme ei ole lihaa, mutta sehän ei paljoa jouluruokien tekoa haittaa, suurin osa niistä kun on laatikoita tai kaiken maailman kasvishöysteitä. Herkut tehdään aiemmin ja suolaiset näin aaton aattona tai ihan itse aattona. Kinkun sijaan meillä on uunibriejuustoa, jonka maku sopii mahtavasti laatikoiden ja muiden jouluruokien kanssa. Ja miten helppo: Brie uuniin 20 minuutiksi ja siitä suoraan pöytään. Tarjoa hyvän hillon kanssa!

Tein äsken juuri lanttu- sekä porkkanalaatikot ja ajattelin että voisin jakaa tämän porkkana-quinoalaatikon ohjeen täällä, koska se on niin älyttömän helppo. Eli tämän ehtii tehdä vielä huomenna aattonakin jos intoa on. Nyt kiiruhdan vielä paketoimaan muutaman lahjan joten hyvää yötä!

Huomenna on joulu.

porkkanalaatikko, itse tehty porkkanalaatikko, olgan porkkanalaatikko, quinoa, mitä quinoasta, quinoaruoka, quinoa ohje, itse tehty porkkanalaatikko, porkkanalaatikko ohje

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *