Blogit
Mrs. Christmas

Vuoden paras joulusuklaa on…

Olen mietiskellyt joulun tarkoitusta ja tullut siihen tulokseen, että pohjimmiltaan kyse on suklaasta. Joulu sijoittuu keskelle pimeintä vuodenaikaa, jotta aikuiset ihmiset voivat hyvällä omatunnolla elää kaksi kuukautta pelkällä sokerilla. Ja nythän niitä joulukarkkeja on syötävä, kun kerrankin saa! Kohta on koko sesonkin muisto vain.

Parasta on tietenkin se, että joka joulu kauppoihin tulee uusia karkkeja! Mrs. Christmas kutsui paikalle arvovaltaisen raadin, syötti heidät sokerihumalaan ja sai selville, mihin kannattaa karkkihyllyllä tänä vuonna tarttua. 

Paljastusvaara!

Testituotteiden tarkat pistemäärät ovat tässä:

Pandan Lumiukko-suklaa *katso video*

Fazerin Uuniomena-tryffeli 10 pist.

Pirkan Tumma suklaakonvehti karamelli-merisuola 10,5 pist.

Enkelisuklaa 12 pist.

Fazerin Suomi 100 -konvehdit 13 pist.

Lidlin Pähkinä-maitosuklaa 14 pist.

Lidlin Joulupukit 14 pist.

Pandan Juhlapöydän konvehdit, juhlarasia *katso video*

Haluan antaa erikoismaininnan vielä kaikkien aikojen suosikilleni. Minun kaapistani löytyy nimittäin vuodesta toiseen tätä:

Maitosuklaata ja sitkeää pähkinätoffeeta. R A K A S T A N.

Mikä on sun joulukarkkisuosikki? Kommentoi tähän tai käy kertomassa Instagramissa @mrs_christmas_blogi. Lähetän makean yllätyksen jollekin kommentin jättäneelle!

Kommentit (9)

 1. asta

  Vihreät kuulat!

 2. Elisa Miinin

  Vau, kuullostaa ihanalta!

 3. P

  Moi! Joko makea yllätys on arvottu? Taisin myöhästyä! Joulun karkeista suosikkini on wienernougat ja enkelikarkit. Kiitos ihanasta blogista!

 4. Elisa Miinin

  Yllätys meni, mutta pysy kuulolla! Lisää herkkuja tulee vielä jakoon 🙂 Mrs. Christmasia voi seurata myös instassa mrs_christmas_blogi ja Facebookissa, kannattaa ottaa nekin seurantaan. Ja kiitos kiitoksista, kirjoitan tätä toivoen, että blogi tuo iloa jonkun elämään <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *