Tämän joulun hitti

 

 

Oletko jo hankkinut tonttuoven? Nythän on nimittäin niin, että punapipot eivät enää hiiviskele ikkunoiden takana kyttäämässä ihmisiä, vaan ovat siirtyneet käyttämään heille varattuja sisäänkäyntejä eli tonttuovia. 

Näitä on nyt some pullollaan. Näppärät askartelevat oven itse ja koristavat sisäänkäynnin pienillä puilla, portailla ja lahjapaketeilla, kuten yllä olevassa Meillä kotona.fi:n kuvassa.

Minunkin piti tietysti saada oma ovi, jotta tontut pääsevät varmasti tarkastamaan lahjalistani. 

Tilasin oven Amazonista, ja se saapui muutamassa viikossa kotiin toimitettuna. Valitsin oikein hienon mallin, missä on kolkutin ja postiluukku. 

Päädyimme lasten kanssa kiinnittämään sen yläkertaan vievään portaikkoon. Toistaiseksi näköhavainnot tontuista puuttuvat, mutta yhtenä yönä ovi kaatui rämähtäen lattialle. Tämä aiheutti huolta siitä, jäävätkö tontut meille jumiin, kuten Monsterit Oy elokuvassa käy lapsia yöllä pelotteleville möröille. Toisaalta, tonttu voisi olla ihan kivakin kämppäkaveri. 

Jos sinulta puuttuu vielä tonttuovi, helppo ohje askarteluun löytyy täältä.

Kommentit (5)
  1. Onpas kertakaikkiaan suloisen tonttumainen sisäänkäynti. Mieleeni pälkähti tonttuilevaisen huikentelevainen idea askarrella tonttuovia joulukorttien muotoon, jolloin tontut pääsisivät kylään kaikkien ystävienikin koteihin muistuttamaan heitäkin kiltteydestä ym. tärkeistä ja jouluisista arvoista…

  2. Elisa Miinin
    1.11.2017, 06:54

    Aivan ihana idea <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *