Tältä näyttää joulu 2017

Päästän tontut ja muut joulutyypit kotiini vasta marraskuun lopussa, mutta tykkään tästä ajasta, kun kaupat julkaisevat sesongin uudet mallistonsa. Jouluun liittyy aina tietty kotoisuus, mutta tänä vuonna mallistot ovat myös tyylikkäitä ja tunnelmallisia – ja heijastelevat hyvin sitä, mikä muutenkin on sisustuksessa muodissa.

Mukana on perinteistä punaista, tietysti, mutta ainakin K-Citymarketin kuvissa se näyttää raikkaalta ja rauhalliselta. 

 

Ikea on valinnut selvästi tummemmat sävyt tänä vuonna, mutta synkkyyteen ei silti vaivuta Ruotsin suunnallaakaan. Tässä Ikean kattaus ja olohuone.

H&M on astetta pehmeämmällä linjalla. Näissä kuvissa on ainakin amerikkalaista muhkeutta ja trendikästä samettia!

 

Jos olet valoja vailla, kannattaa tarkistaa Elloksen valikoima. Aloituskuvan ripustin on myös Ellokselta.

Ja hei, jos et vielä seuraa blogia Instassa, niin nyt kannattaa viimeistään liittyä. Instassa on nimittäin käynnissä vuoden ensimmäinen kisa. Löydät minut nimellä mrs_christmas_blogi <3

 

Kommentit (1)
  1. Kaunista, tyylikästä, rauhallista ja ajatonta. Joskus olen pyrkinyt ”välttämään” liikaa punaista, ja joskus melkein onnistunutkin, mutta viimeistään aatonaattona olen löytänyt itseni ottamasta esiin ”rakkaimpia ja perinteisimpiä” punaisiani – ja hupsista – kohta punaista onkin löytynyt vähän sieltä ja pikkuisen täältäkin… Ja jostain kumman syystä ”joulun kukkamuoti” elää meillä aina sen mukaan onko jouluna lunta. Jos ei ole, valkoinen on valttia vaikka jotain muuta olisin alunperin suunnitellutkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *