Pieniä lahjaideoita

Jos liikut lähiaikoina pääkaupunkiseudulla, suosittelen retkeä Tuusulaan. Koiramäen pajutalli on nimittäin mainio paikka tehdä pieniä joululahjahankintoja. Pajutöiden lisäksi myynnissä on pientä sisustustavaraa ja kokonainen pihatalo täynnä tonttuja, kynttilöitä ja muita jouluhärpäkkeitä. Lapsetkin viihtyvät, sillä pihapiirissä voi seikkailla peikkometsässä ja ihastella minipossuja ja kaneja. Ilmaisena bonuksena on viereinen Helsinki-Vantaan lentokenttä, joka lähettää nousukiidossa olevat koneet suoraan Pajutallin yli. Taaperoni suosittelee.

Minä nappasin mukaan (taas!) pari uutta kuusenkoristetta. En näköjään pysty vastustamaan köyhänhopeisia lasipalloja. Minulla on tapana ostaa yksi lasinen koriste joka joulu myös lahjaksi pienelle kummitytölleni. Kun hän kasvaa aikuiseksi ja muuttaa omaan kotiinsa, hän saa mukaansa hienon, pienen kokoelman. Kelpaa niitä sitten ihastella opiskelijaboxissa, kun syö tonnikalasalaattia.

Joku aika sitten väitin, ettei meillä ole jouluisin tonttuja. Unohdin kokonaan Amoksen! Ostin hänet vuosia sitten ompelukonetaituri Kajsa Wikmanilta, joka tehtailee punalakkeja myyntiin joka vuosi. Ennen uuteen kotiin luovutusta jokainen tonttu saa Kajsalta nimen. Suosittelen tutustumaan myös Kajsan ja muidenkin suomalaisten tekijöiden valikoimiin pukinkonttia täyttäessä.

Ihanaa ensimmäisen adventin iltaa <3 Pysykää kuulolla, julkaisen huomenna toisen arvonnan voittajan ja seuraavan kilpailun!

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *