Nyt sitä saa, nyt sitä saa…

On kuulkaa jännät paikat, viisi luukkuua enää raaputtamatta joulukalenteriarvasta. Saapa nähdä, pääsenkö joulun jälkeen lunastamaan vitosen arpavoiton vai jäänkö ihan tyhjin käsin. Sitäkin tässä jännitän, että onnistummeko saamaan aatoksi pukin (tilanne alkaa käydä epätoivoiseksi) vai tuoko tonttu lahjat oven taakse. Lapset ovat yllättävän rauhallisia (vielä), johtunee siitä, että toinen ei tajua joulusta mitään ja toinen on niin uupunut pitkän syksyn jälkeen, että odottaa vain sitä, ettei lomalla tarvitse herätä aikaisin. 

Minun tehtävälistallani on enää taatelikakku ja tavaroiden pakkaus, muut jouluvalmistelut hoitaa tänä vuonna team Mummola. Seitsemän kotona vietetyn joulun jälkeen on mukava palata lapsuudenmaisemiin ja nauttia yhdessäolosta isovanhempien kanssa. Suunnitelmissani on maata sohvalla konvehtirasia mahan päällä ja lukea ainakin kaksi kirjaa. Välillä saatan käydä ulkona, jos on oikein kiva sää. 

Jouluruokailuun otin varaslähdön eilen isäni luona. Miten se lanttulaatikko maistuukin aina yhtä hyvältä? Santsasin neljästi, ja aion tehdä saman myös ensi lauantaina.

Jos lahjasi ovat vielä pakkaamatta, kurkkaa tekemäni ohje lahjapussin taitteluun. Se on nerokas tapa saada hankalan malliset lahjat nätisti pakettiin. 

Ihanaa jouluviikkoa ja iloa loppukiriin <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *