Näin syntyy superhelppo lahjapussi (sen jälkeen, kun hermot ovat jo vähän riekaleina)

 

Totuus ja kuvitelmat eivät tänä(kään) jouluna ihan kohdanneet, ainakaan mitä tulee lahjojen pakkaamiseen. Mikä ihme sai minut kuvittelemaan, että suklaapukkien, kuusenkoristeiden ja jonkun lentävän vekottimen tunkeminen paketteihin sujuisi jotenkin some-kelpoisen eteerisissä tunnelmissa? Tiedättehän: joululauluja taustalla, kynttilät pöydällä, glögiä kauniissa lasissa käden ulottuvilla. Ja sitten lahjat kuin itsestään sujahtaisivat ylimaallisen kauniisiin paketteihin.

Todellisuudessa päädyin raivaamaan pienen suikaleen pöytätilaa paketeille vanhojen sanomalehtien ja murokuppien keskeltä ihan liian myöhään illalla, kun olin vihdoin saanut lapset nukkumaan. Tuskissani hikoilin hankalan mallisten lahjojen kanssa ja ajattelin, että tästä ei tule ikinä mitään.

Yhtäkkiä kuitenkin muistin, että minähän tein vuosia sitten oikein opetusvideon siitä, miten paperin saa taiteltua lahjakassiksi. Olin unohtanut ohjeen kokonaan, mutta onneksi vanha video löytyi vielä koneeltani. Kiitos menneisyyden minä! Tuskanhiki helpotti heti, vaikka ei lahjojeni pakkaamisesta edelleenkään erityisen some-sopivaa materiaalia irronnut.

Siltä varalta, että jonkun muunkin pakkaushommat ovat vähän retuperällä, napsin kuvallisen ohjeen lahjapakettien tekemiseen videolta, jonka voit käydä katsomassa Mrs. Christmasin Facebook-sivulta.

 

Näin syntyy superhelppo lahjakassi:

 

Valmista tuli! Pahoittelut huonoista kuvista. Toivottavasti tästä on apua tonttupuuhissa <3

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *