Mrs. Christmas – mitä luvassa jouluna 2019?

Hyvä jouluihminen,

enää sata yötä vuoden parhaaseen päivään. Ihanaa, että löysit tiesi blogiini.

Kuvittelen sinut lukemassa tätä kotisohvallasi, matkalla töihin tai töistä kotiin – tai ehkä istutkin odottamassa vuoroasi hammaslääkäriin (siinä tapauksessa sympatiani ovat puolellasi!)

Jos olet blogin vanha lukija, tiedätkin jo, että Mrs. Christmas on Helsingissä asuvan toimittajan ja kahden lapsen äidin supersankariminä, joka kuoriutuu esiin kesän kääntyessä syksyyn. Olette ehkä kuulleet muutamista liikkeelle sysäämistäni jouluilmiöistä, kuten tonttunimigeneraattorista ja tonttuovesta, jonka lähetimme maailmalle yhdessä fantastisten kollegoideni kanssa A-lehdissä.

Rakastan jouluruokaa, herkkuja, tunnelmallisia valoja, takan edessä nysväämistä, lahjoja ja lasisia joulukuusenkoristeita. Kotini ei ole punaiseksi tykitetty tonttuluola, mutta kuusen laitan aina jo joulukuun alussa – silläkin uhalla, että imuroin neulasia hyllyjen takaa vielä kesälläkin.

Minulle joulu ei ole vain juhlapyhä. Se on vuodenaika ja mielentila. Se on majakka syksyn pimeydessä ja sisäinen valo, joka kutsuu jakamaan hyvää mieltä läheisille ja tuntemattomille.

Elokuussa mietin, jatkanko blogin kirjoittamista vielä. Tuntui siltä, että neljässä vuodessa olen sanonut aiheesta kaiken kiinnostavan. Ja viehän tämä toki aikaakin, koska en halua tehdä mitään puolihuolimatonta ja tyhjänpäiväistä sisältöä. Kysyin siis neuvoa seuraajiltani Instagramissa. Sain heiltä niin ihania viestejä, että vallan hellyin. Joten täällä ollaan taas.

Syksystäni on tulossa toiminnantäytteinen työn, opiskelun ja perheen parissa. Kerron myöhemmin lisää, mutta paljastan jo nyt, että sydämensä kuuntelemisella on yllättäviä (myönteisiä) seurauksia.

Koska olen toimittaja, olen tottunut tekemään juttuja lukijoiden toiveista. Joten kertokaa ihmeessä, mitä odotatte blogiltani! Luvassa on tuttuun tapaan ainakin kurkistuksia tuleviin trendeihin, glögi- ja karkkitestejä ja ideoita läheisten ilahduttamiseen.

Ottakaa seurantaan myös instatilini @mrs_christmas_blogi Päivitän sitä ahkerammin kuin ehdin tänne kirjoittaa.

Lempeää viikonloppua!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *