Mitä lahjaksi päiväkotiin ja opettajalle?

Pukkaako hikeä päiväkodin tai opettajien muistamisen suhteen? Huoli pois, tässä muutama viime hetken vinkki!

Minä ratkaisin leipomalla päiväkotiin uunin täydeltä saaristolaisleipiä, ohje löytyy täältä. Saaristolaisleipä on parhaimmillaan parin päivän päästä leipomisesta, joten sen voi antaa hyvissä ajoin ennen aattoa. 

Toimituksen vanhempien luottoresepteihin kuuluvat rapeat toffeekolmiot, jotka on mukava tehdä, säilyvät hyvin ja maistuvat herkullisilta. 

Jos et ole innokas leipuri, mutta haluat ilahduttaa itse tehdyllä lahjalla, kokoa purkkiin superhyvien muffinien ainekset tai tee itse jouluista mysliä.

Päiväkodissa työskentelevä siskoni vinkkasi, että iso suklaa- tai karkkirasia piristää hoitajien taukoja. Lahja kannattanee antaa viimeistään huomenna, jotta se ehditään tuhota porukalla ennen joululomaa. Muita toimituksessa hyviksi havaittuja lahjoja ovat erilaiset teet, pienet pullot shampanjaa, maustetut oliiviöljyt sekä ihan perinteiset joulukukat. 

Tärkeintä on tietenkin ajatus eikä lahjan hinta tai siihen käytetty aika. Hoitajat tai opettajat ilahtuvat varmasti lapsen piirroksesta tai askartelusta, jonka mukaan on liitetty kiitos kuluneesta vuodesta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *