Blogit
Mrs. Christmas

Miksei kukaan keksinyt tätä aiemmin?

Täten luovutan tämän vuoden jouluinnovaatio-palkinnon Maustajalle, joka on pakannut luumuhillon TUUBIIN. Mitä nerokkuutta! Ei enää tahmaisilla lusikoilla sotkemista eikä erillisiä pursotinpusseja. Siitä vaan turaus hilloa suoraan tuubista tortun päälle. Niin helppoa, että ekaluokkalainenkin osaa (kuva todisteena.) 

Ensimmäiset joulutortut maistuivat ihanilta, kuten aina. Erityisen iloinen olen siitä, että lapsonen leipoi ne ensimmäistä kertaa ihan itse. Minä tein samasta taikinasta pasteijoita, toiset muna-riisitäytteellä ja toiset riisistä, kylmäsavulohesta ja tuorejuustosta. Siihen kylkeen vielä kupponen glögiä, eikä sunnuntai olisi voinut paremmin sujua.

Eilen kaivoin pitkästä aikaa esiin myös ompelukoneen. Luvassa on vähän erilaisen joulusukan ohje. Pysykää kuulolla! Ihanaa maanantaita <3

Kommentit (3)

 1. Saara

  On tätä ollut jo monta vuotta, lasten kanssa käytetty. Loisto keksintö kyllä.

 2. Elisa Miinin

  No kaikkea sitä! Herää kysymyksiä, kuten 1) Miksi tämä tuli mun lähikauppaan vasta nyt? ja 2) Miksi valmistajan sivulla lukee, että kyseessä on uutuus?

  Kiitos, kun korjasit, Saara 🙂

 3. Pekka

  Ottaen huomioon, että tuotettu muovi ei maadu eikä häviä maapallolta ja että mikromuovia on jo juomavedessä ja hengittämässämme ilmassa, olen sitä mieltä että tällaiset nerokkaat keksinnöt pitäisi kieltää lailla. Muovin käytön kieltävää pykälää vaan kehiin. Tehokas vaihtoehto olisi myös se, että kuluttajat jättäisivät nämä tuotteet kaupassa hyllyyn ja bloggarit kieltäytyisivät mainostamasta niitä. Vink vink. Ekaluokkalaisen on ihan hyvä oppia käyttämään lusikkaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *