Kaikkien aikojen tilaisuus!

Whoop whoop, uusi Kaikkien aikojen Joulu -lehti ilmestyi tänään!

Minä rrrrrakastan joululehtiä. Muistan, miten opiskelukaverini pitivät minua ihan hulluna, kun juoksin ennen luentoa kioskille sinä aamuna, kun tiesin Kotivinkin Joulu -lehden tulleen myyntiin. Minusta on ihana fiilistellä joulukoteja, inspiroitua lahjavinkeistä ja hurmaantua pienistä askarteluideoista. 

Tiedän, että tiedätte, mistä puhun. Siksi olen kerta kaikkiaan iloinen, että pääsen arpomaan pari Kaikkien aikojen Joulua teille! Kerro kommenttikentässä, mistä sinä tykkäät joululehdissä eniten, ja olet mukana arvonnassa. Aikaa on sunnuntaihin asti! Jos et jaksa odottaa, voit käydä ostamassa oman Kaikkien aikojen Joulun vaikka heti kaupasta tahi kioskilta.

Kommentit (25)
  1. Minä myös RRAKASTAN joululehtiä! Niitä on itselläni jemmassa vaatehuoneessa varmaan viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Ne ovat erittäin tärkeitä minulle. Joka vuosi selailen niitä ja haalin kasaan uusimmat! Mikä niissä on parasta? Hmmm, se jouluisuus, tunnelma, että kaikki on hyvin ja kaunista ja rauhallista! Reseptit ovat kivaa luettavaa ja kaikki kuvat jouluisista kodeista ovat ihanaa katsottavaa. Ahh, on niitten lueskelu kyllä mukavaa! 🙂

  2. joulu on vaan niin ihanaa aikaaa pipareiden paistamista lahjojen paketointia kuusenkoristelua ym.ym.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *