Blogit
Mrs. Christmas

Juodaan vielä lähtökahvit

Vanhan kansan joulunaika jatkuu vielä tovin, mutta minun on aika kiittää teitä. Kahmaisen suuhuni viimeiset tarjouskonvehdit, pakkaan tontut laatikkoon ja käännän katseeni kohti kevättä. Toivotan tervetulleeksi hanget ja pakkaset – Joulupukin tuomien villasukkien ja kinttaiden turvin selviän, kunnes aurinko taas lämmittää. 
 
Minun jouluni oli sellainen kuin toivoinkin, rauhallinen ja täynnä rakkaita ihmisiä. Uuden vuoden tavoitteeksi voisin asettaa sen, että tällaisia hetkiä mahtuisi elämään useamminkin kuin kerran vuodessa.
 
Juuan vielä lopuksi kahavit, kuten kotiseudullani sanotaan. Arvon kommentin jättäneiden kesken kuvassa näkuvän kahvi- ja teesetin. 
 
Kaunis kiitos jokaiselle lukijalleni. Tuokoon vuosi 2017 elämäänne paljon onnea, menestystä ja rakkautta.
 

Kommentit (18)

  1. VirpiS

    Onnellista uutta vuotta! <3

  2. Heini T

    Kiitos blogista! Meillä kyllä vielä joulukausi jatkuu vielä nuutinpäivään asti. En raaski pakata vielä tonttuja pois. Joulu on ihanaa aikaa!

  3. Vanha kansa

    Joo, joulu jatkuu aina pahaan Nuuttiin asti. Ihmetyttää tämä ”elokuusta joulua” -mentaliteetti. Mielestäni kaikki tulee ajallaan, mutta nykyihmisen pitää aina päästä vähän ennakoimaan. Ei malteta odottaa… Minun jouluni alkaa ja tulee aina alkamaan ensimmäisestä adventista. Silloin sytyttelen kynttilät synkän syksyn jälkeen ja nautin… En siis lähde sekoittelemaan venetsialaisia tai halloweenia tähän systeemiin. Enkä ole kyllästynyt koko jouluun tapaninpäivänä… Tuomaanpäivänä laitan kranssin oveen, aattona tuon kuusen sisään ja koristelen. Ja pidän sitä Nuutin-päivään asti, jolloin heitän kuusen ulos ja koristeet laatikkoon. Koska en pidä myöskään siitä, että ne jouluvalot vilkkuvat vielä pääsiäisenä. Ja arvatkaas, koska ostan Runebergin tortun? No tietysti 5.2.! Siihen asti härkäviikkoja ja reikäleipää! Hyvää uutta vuotta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *