Joulun herkullisin kakku

Kävin Dr. Oetkerin tilaisuudessa kuulemassa, mitkä ovat tämän joulun leivontatrendit. Marenki kuulemma on nyt kovasti suomalaisten suosiossa, samoin runsaat ja kimaltavat leivonnaisten koristelut. Näihin molempiin on myös uusia, kiinnostavan oloisia tuotteita tarjolla: pumppupulloon pakattua kimalletta eli glitterspray, isoja koristehelmiä (joiden sisällä on rouskuvaa keksisuklaata) sekä pussiin pakattu marenkijauheseos, josta pitäisi saada vettä lisäämällä kiiltävää, kestävää ja valkoista marenkia.

Se, mikä tuosta tilaisuudesta erityisesti jäi mieleen oli kuitenkin kahvin kanssa tarjottu kolmen sydänkohtauksen juustokakku. Voi elämä, että osasi olla hyvää. Tahmea pohja oli kuin piparkakkutaikinaa, johon on sekoitettu toffeeta. Sen makeutta tasapainotti puolukasta tehty moussetäyte. Tästä tulee aivan ehdottomasti oman joulupöytäni jälkkäri tänä vuonna.

Laitan Dr. Oetkerin ohjeen oheen, niin pääsette testaamaan!

 

Toivottavasti nämä kuvat innostavat leipomaan! Selvyyden vuoksi kerron vielä, että tämä(kään) postaus ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan olin tilaisuudessa työni puolesta. Jaan blogissani vain sellaisia kuvia, ohjeita ja ideoita, joiden uskon aidosti ilahduttavan lukijoitani. Jos kyseessä olisi kaupallinen yhteistyö, se mainittaisiin postauksen alussa selkeästi.

Kommentit (2)
 1. Onneli Winter/onnelin elämää
  18.10.2019, 05:43

  Kolmen sydänkohtauksen…huih mikä mainos 😉 Kyllä kakkukoristelu on mennyt hirmuisesti eteenpäin, lapsuudessa oli ne mansikat kermavaahdon kera.

  1. elisa miinin
   22.10.2019, 06:21

   Niinpä! Ja viime vuosina on tullut paljon valmiita koristeita, joilla saa näyttävän kakun, vaikka ei olisi kovin taitava leipuri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *