Pieni joulukirja – lahja blogin lukijoille <3

Minulla on unelma. Haluaisin tehdä teille joulukirjan. Sellaisen, jonka kansien väliin voisi tallentaa kauneimmat muistot ja joka jo pelkällä olemassaolollaan saisi lämpimän onnentunteen leviämään rintaan.

Kirja olisi kaunis ja hauska, hyödyllinen ja vähän höpsö, perinteikäs ja silti ihan uudenlainen. Sellainen, jonka pariin palattaisiin vielä senkin jälkeen, kun seuraavat sukupolvet ovat ryppyisiä mummoja ja pappoja.

Lähetän toiveen maailmalle, ja ehkä jonakin päivänä se toteutuu. Sitä odotellessa halusin kuitenkin ilahduttaa teitä pienemmällä kirjasella.

AD Tanja Pellikan avustuksella teimme teille vihon, jonka voi tulostaa ja ripustaa vaikka kuuseen roikkumaan. Se on eräänlainen versio minun tärkeimmästä joulukoristeestani, pienestä muistikirjasta, johon olen joka vuosi merkinnyt muistiin joulun tärkeimmät asiat. Niihin on tosi hauska palata vuosienkin päästä muistelemaan ruokia, säätä ja lahjoja.

Toivottavasti tämä joulukirjanen ilahduttaa sinua! Valitse kaksipuoleinen tulostus, niin sen pitäisi tulla automaattisesti oikein koneesta ulos. Tulostamaan pääset tästä: Joulumuistot2018

 

 

Kommentit (2)
  1. Hei, se sinun muistikirjasi oli ihana! Mistähän vastaavan pikku kirjasen voisi löytää?

    1. elisa miinin
      8.12.2018, 10:02

      Hei, voit tulostaa tästä kirjasen tälle vuodelle 🙂 Minun kirjani on ainakin viisi vuotta vanha, jostain satunnaisesta joulukaupasta ostettu, joten sellaisen löytyminen voi olla ihan tuurista kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *