Joulu on viides vuodenaika – ja se alkoi nyt!

ÄN-YY-TEE NYT! Tästä se alkaa, joulunodotus! Joulu ei ole ihan vielä ovella, eikä edes oven takana, mutta hei: Kymmenen maanantaita aattoon! Meitsi ainakin on ihan into piukkana.

Edessä on vuoden kymmenen parasta viikkoa, jotka voi omistaa villasukissa hipsuttelulle, suklaan syömiselle, lahjojen hankkimiselle, koristeille ja kimallukselle, kynttilöille ja kauniille ajatuksille. Kinkkuja, kuusia ja kauhean täysiä kauppoja – kaikkea sitäkin joulu on. Siis aivan paras aika vuodesta, kerta kaikkiaan.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat Mrs. Christmas –blogin lukijat! Niin hullua jouluttajaa ei olekaan, etteikö tähän porukkaan sopisi. Blogin kirjoittaja on pitkän linjan kotivinkkiläinen, joka uskoo, että joulu on viides virallinen vuodenaika, joka alkaa elokuun ensimmäisistä glögeistä ja päättyy tammikuun alennussuklaakonvehtien äärellä. Rakastan joulun odotusta, liian täyteen koristeltuja kuusia, Talvikonvehteja, pöljiä koristeita ja ystävien kanssa nautittuja glögejä. 

Toivomienne aiheiden lisäksi blogiin on tulossa testejä, helppoja ideoita käsillä tekemiseen, parhaita reseptejäni ja paljon muuta! Kannattaa ottaa Mrs. Christmas seurantaan myös Instagramissa, sillä luvassa on kivoja kilpailuja ja makeita palkintoja. Instaan laitan myös tunnelmaa nostattavia kuvia ja tilpehöörilöytöjäni syyspimeitä piristämään. Blogi on instassa loogisesti nimellä mrs_christmas_blogi

Tip tap, tervetuloa seuraamaan!

 

Kommentit (3)
  1. Oi kiitos oivalluksestasi Mrs Christmas- tip tap – mahtavaa… Olen tässä jo muutaman viikon unelmoinut ryhtyväni pikapuoliin virittelemään ulkovaloja pimeiden syysiltojen iloksi. Katsonut kalenteria, huokaissut , päättänyt vielä malttaa ”ensi viikkoon tai vähintään huomiseen” ja jatkanut haaveiluani valaistumisestani. Mutta nyt… Vihdoinkin voin valaistua hyvällä omallatunnolla ja julistaa kaikille kyynisille jouluskeptikoille jouluun olevan enää vain kymmenen maanantaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *