Glögiä uudella tavalla – katso ohjeet!

Ikuisessa optimismissani kuvittelen aina, että aikani riittää kaikkeen, mitä keksin kokeilla. Ja minä tosiaan keksin. Kokopäivätyön ja lapsiperhearjen lisäksi ehtii hyvin opiskella avoimessa yliopistossa, kouluttautua joogaopeksi ja pitää yllä blogia, instaa, parisuhdetta, lihaskuntoa ja kaveripiiriä.

Vilpittömäksi hämmästyksekseni aika ei kuitenkaan ole venynyt toivomallani tavalla, ja blogi on jäänyt ihan hunningolle. Ei varmaan tarvitsisi kertoa, että en ole ehtinyt edes ripustaa jouluvaloja ikkunaan.

Ehdin kuitenkin viime viikolla piipahtaa Lidlin joulunavauksessa, ja halusin nostaa sieltä pari tärppiä, jotka saattavat ilahduttaa sinua. Lidlin porukka oli kehitellyt myös ihania jouluisia drinkkejä, joiden ohjeet löydät postauksen lopusta.

Tykkään itse syödä jouluisin erilaisia kaloja, ja niiden suosio on nosteessa myös muissa suomalaisissa kodeissa. Lild vastaa kysyntään tuomalla myyntiin kokonaisen kotimaisen siian, mikä on valmiiksi maustettu ja helppo valmistaa. Se löytyy kaupoista viikolla 51. Samoin lempeästi savustettu, tyrnillä maustettu lohi on minusta tosi hyvää.

Lähiviikkoina kannattaa kurvata paistopisteen kautta, sillä sinne ilmaantuu pian toffeella maustettuja torttuja. Yleensä olen ehdottomasti luumuhillopuritanisti, mutta tämä on kyllä uusi suosikkini. Samoin muun muassa taatelia ja karpaloa sisältävä juhlaleipä on aivan törkeän hyvää. Söin sellaisen yksin yhdessä illassa, eikä tehnyt edes tiukkaa.

No sitten niitä reseptejä! Ensimmäinen eli Joulumuuli on näistä ehdoton suosikkini.

Joulumuuli

(nautitaan kylmänä)

piparminttuglögiä

limeä

inkivääriolutta

Punakuono

hehkuviiniä

karpaloita

tähtianista

kardemummaa

inkivääriä

sitruunaa

Puolukkamimosa

puolukkaglögiä

kuohuviiniä

Tiesittekö muuten, että joulun alla kaupassa kannattaa käydä seitsemän ja kymmenen välillä aamulla tai illalla, silloin on vähiten ruuhkaa. Kiireisin hetki on aaton aattona klo 12-15.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *