Blogit
Koti asemalla

Yrttejä ja ristipistoja

Taas yksi viikonloppu takana. 
Meidän viikonloppuun kuului niitä aiemmin mainitsemiani sähkötöitä, vauhdikasta menoa kyläilevien lasten puolesta, ja lököilyä tämän päivän. 
Miehet sai ihan hyvin sähköhommia tehtyä. Nyt sitten odotellaan ja toivotaan apua putkien kanssa ja sitten alkaa vihdoin se keittiön kalusteiden kokoaminen. Oikeastaan osan voisi kasata jo ennen putkia mutta lattian pitää kuivua vielä muutama viikko täysin kovaksi.
Meillä olisi tuolla oikeasti vaikka mitä tekemistä, keittiön pönttöuuni pitäisi maalata valmiiksi, tapetoida keittiö loppuun, hioa ja maalata lattialistoja jne jne mutta tänään ei kyllä saatu mitään aikaiseksi. Mies vähän tyhjensi olohuonetta, se kun on seuraava projekti. Pitäisi kyllä ryhdistäytyä kunnolla. Toisaalta, ollaan me kyllä aika vauhdilla tuossa tuo syksy vedetty, että olkoon nyt. Ei oteta stressiä mistään. 
Mä jatkoin tänään mun ikuisuusprojektia nro 1. Tuo pari vuotta sitten aloitettu ristipistotyö on aina vaan kesken. Mä tykkään tosi paljon tehdä sitä kun sen kanssa pääsee vauhtiin, mutta kun se on niiiiin hidasta että usein valitsen käteeni mieluummin vaikka virkkuukoukun. 
Joululahjaksi saatu yrttiruukkukin pääsi vihdoin käyttöön kun muistin vihdoin ostaa itse yrttejäkin. Saapi nähdä kauan tuossa yrtit kestää, tuskin kauaa. Kiva silti kun sai vähän vihreää ja tuoksuja keittiöön. 
Tästä ei muuta kuin nokka kohti uutta viikkoa!:)
-Henna-
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *