Vuosikatsaus osa 1. kevät

Vuoden viimeisiä päiviä viedään, joten on aika käydä läpi meidän perheen kulunut vuosi. Jotenkin aina ihana käydä näitä läpi. Varsinkin tämä kevät-osuus. Aina teksteistä paistaa keväisin innokas ja pirteä minä, joka selkeästi heräilee talvihorroksesta. Niitä tekstejä on ilo itsekin lukea ja miettiä, että kohta tuo aika on taas edessä.
Tässäpä siis lyhyesti meidän matkojen täyteinen vuoden 2015 ensimmäinen puolikas.

Tammikuussa käytiin koko perheen voimin ruotsinristeilyllä. Miki oli saanut matkan meiltä joululahjaksi.
Tammikuussa kuvailin vihdoin valmistunutta työhuonettakin. Näköjään meillä remppatahti hidastuu aina vaan, nyt edellisestä huoneen valmistumisesta on jo vuosi eikä seuraava ole vielä läheskään valmis…
Nestori sai jo ensimmäisen hampaansa, ja niitähän on tullut tasaiseen tahtiin niin että nyt on suu täynnä hampaita.

Helmikuussa ikimuistettavin juttu oli kyllä mun, ystäväni ja Nestorin reissu Pariisiin. Ihana reissu, ja nyt vähän ahdistaa kun ei ole matkaa minnekään tiedossa…
Nestorin vauvasänky vaihtui pinnasänkyyn, joka siirrettiin meidän makuuhuoneeseen. Muutenkin helmikuussa intoa puhkuen järjestelin kotia. Olohuone oli ihanan keväinen, ja keittiöön vein istutuksia varten hyllykön. Ekat taimenet multaan.

Maaliskuussa istutin ulos kevään ensimmäiset narsissit. Kirjoitin meidän eläimistäkin isomman postauksen. Hirveä ikävä Eppua, kun noita kuvia katsoo…
Maaliskuussa listasin myös meidän tehtyjen remppojen vaiheita. Tuolloin meille tuli uusi sohva, johon olen edelleen todella tyytyväinen.
Maaliskuussa kauppoihin ilmestyi 8x puutalo-kirja, jossa meidänkin koti on mukana. Kävimme myös kevätmessuilla ystävän kanssa. Kevään ekat mansikat!

Huhtikuun käsityökerhossa kokeilimme kumihimo-punontaa. Hauskaa puuhaa, harmi etten ole sitä sen jälkeen tehnyt… Sain valmiiksi työhuoneeni pienen säilytystila-syvennyksen. Mikillä oli Minecraft-synttärit.
Huhtikuussa sairasteltiin koko perhe vuoronperään. Nestorikin oli jo puolivuotias.

Toukokuussa odoteltiin kovasti istutuskelejä, mutta oli niiiin kylmä! Käsityökerhon kanssa teimme retken Lahteen.
 Kaivoimme pihalle ensimmäisen kukkapenkin. Olohuoneeseen vaihdoin pirteän kesäiset tyynyliinat. Toukokuussa juhlittiin mummini 80-vuotispäiviä, sekä siskon ylioppilasjuhlia.
Toukokuussa kerroin myös meidän perheen ruokailuista. Mikin esikoulu päättyi.

Heti lomien alettua karkasimme Espanjaan lomalle kesäkuun alussa. Mielettömän ihana reissu! Suomessa saikin sitten harmitella huonoja kelejä. Pihahommia tuli siltiä tehtyä, ja mies lomaili. Hiukan remppaakin jatkettiin.

Oli tosi mukava alkuvuosi. Pirteä, ja jotenkin ihania kuvia. Kaikki reissut oli tosi ihania.

Vaikka vielä ei suoranaisesti kevättä viitsi odotella, niin ihana tietää että valoa kohti mennään.

Huomenna vielä tämän vuoden syyskatsaus.

-Henna-

Kommentit (2)
 1. Koti preciosa!
  29.12.2015, 20:08

  Ihana vuosikatsaust ja teillä vaan on niin ihana koti <3

  1. hennaasemalta
   30.12.2015, 22:11

   Kiitos kovasti kehuista. 🙂 Ihanaa uutta vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *