Blogit
Koti asemalla

Vuosi vaihtuu

Tänään lensi kuusi pihalle ja kaikki joulukoristeet myöskin. Mä joka vuosi sanon että en heti ota kaikkia, mutta niin ne vaan lähtee sitten kuitenkin.
Nyt olohuone on ihanan tilava ja raikas! Varsinkin kun kuusen alta vietiin iso nojatuoli jo toiselle puolelle lastenhuoneeseen emmekä tuo sitä enää takaisin. Eamesin kiikku sai nojatuolin paikan. Pidän olohuoneesta nyt todella paljon! Päätin että aion jatkossakin kovasti yrittää etten täytä huoneita liikaa. Huoneiden korkeus, lattian kauneus ja kaikki tulee niin paljon paremmin esiin.


Meillä vuosi vaihtuu tapetoinnin merkeissä. Tai no, toivotaan että tapetoimme huomenna aamupäivällä onnistuneesti vain pari tuntia ja lopun viikonloppua teemme jotain muuta. Tarkoitus olisi meinaan tapetoida keittiön seinät siitä tulevien työtasojen takaa nyt ensihätään. Seinät ja varsinkin kulmat ovat kyllä niin vinot että voipi olla että tapellaan tapettien kanssa koko huominen… Toivottavasti ei…
Ensi viikolla viimeistään lattian hiominen ja maalaus. 
Oikeastaan tämä on ihan hyvä tapa aloittaa vuosi. Kodin sydän, kettiö, kun alkaa saamaan jo omaa näköään. 🙂


Miki on surullinen kun joulu meni jo, kiukutellen raahasi omia joulukoristeitaan takaisin huoneeseensa kun minä niitä yritin korjata. Kuustakaan ei olisi saanut viedä pois vaikka mokoma varisi niin pahasti etten ole koskaan nähnyt. Voi pientä poikaa, onneksi seuraavaksi voi odottaa vaikka kevään syntymäpäiviä.:)

 Tuo herkullinen tuolikin tuli jo! Hirmu nopea toimitus briteistä saakka! Viime viikolla tilasimme ja eilen tuli jo isot laatikot kuistille. Ai että mä tykkään tästä, yllättävän mukava istuakin.

Mä aion uskoa ja luottaa että ensi vuodesta tulee hyvä vuosi. Uskon että ensi vuonna muutamme jo toiselle puolelle, ja että saamme ulkomaalauksen hienosti käyntiin. Ensivuonna isoveli vaimoineen saa esikoisen, mekin saamme tutustua moniin ihaniin lapsiin työn merkeissä, kesästä tulee lämmin ja hyvät maalauskelit, ja eräs pieni toiveeni toteutuu… Hmm…On se elämä jännittävää.:)

Kiitos kaikille tästä vuodesta,

Oikein ihanaa, onnekasta ja mahtavaa uuttavuotta teille kaikille!!:)

-Henna-

Kommentit (5)

 1. Leena

  Kiva postaus, kaikkea jännää on tapahtunut ja tapahtuu… Hyvää vuotta 1012 Sinulle !

 2. Liinu

  Onnellista alkavaa vuotta teille kaikille 🙂 ja iso kiitos vielä kaikista tosi mieleisistä joululahjoista! Ihana toi tuoli!

 3. Ruususuun äiti

  Hyvää Uutta Vuotta sinne!

 4. Anonyymi

  Tuhma äiti 🙂 Joulukuusihan pitää viedä pois vasta loppiaisena. Olen tehnyt joulukuusikauppaa kai kymmenisen vuotta ja yhdessä vaiheessa keksin että lapsille pitää antaa kaupantekijäisinä oma pieni kuusi, pöytäkuusi. Niitä löytyy metsästä helposti kuormaan ja samalla saa kaupanteon yhteydessä annettua joulun iloa. Siispä hanki ensi vuonna Mikille oma pieni kuusi. Pienen kuusen saa helposti ripustettua katosta jolloin se ei edes häiritse lattialeikkejä.
  Timo

 5. hennaasemalta

  Kiitos kaikille!:)

  Timo: Heh, niinpä. Olisi pitänyt hankkia oma. Meinasin ostaa pojalle pienen muovikuusen huoneeseen joka olisi kestänyt pidempään mutta totesin että ne on niin rumia, ja muutenkin se asia sitten jäi. No, ehkä ensi vuonna.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *