Vuosi Korson asemalla: Kevät

Vuosi 2012 loppuu pian, joten nyt on aika taas käydä läpi meidän perheen vuoden kohokohdat ja mieleenpainuvimmat jutut. Mitä ehtikään vuodessa tapahtua… Tässä vuoden 2012 alkuvuosi:

Tammikuu:

Postausten perusteella tammikuussa lähinnä tuskailin kun remppa ei juurikaan etene, eikä kotia huvita laittaa kun haluaisi vaan päästä muuttamaan. Keittiön kimpussa kuitenkin pääosin hääräsimme, tapetoimme ja maalasimme lattian. Silloin asuimme siis vielä talon toisessa päässä, pienemmässä huoneistossa.
Tammikuu oli ulkoilun, hiihdon ja ekojen tulppaanien aikaa. Vietimme myös pienimuotoisesti mun nimipäiviä ja miehen synttäreitä.

Helmikuu:

Lastenhuone alkoi näyttämään jo siltä mitä siitä tulee. Tapettia, paneelia ym laitettu.
Keittiössä aloitimme kaappien kasaamisen. Palelimme, sormet jäässä teimme hommia. Lisäksi keittiön putki-ja sähkötyöt pääsivät hyvään vauhtiin.
Helmikuussa vietimme mun synttäreitä, ja helmikuu oli taas laskiaispullien aikaa, mun lempparia!
Postauksista paistaa se, että remontti vei meidän kaiken vapaa-ajan, ja odotimme muuttoa. Toisaalta helmikuukin on jo ihanaa valaistuvaa aikaa, kevättä kohti mennään. Yksi mun lempparikuukausista. Onneksi se on pian taas.:)
Helmikuussa aloittelimme olkkarin remonttia.
Kudoin myös elämäni ensimmäisen villapaidan, joka on suosikkini edelleen.

Maaliskuu:

Keittiö alkoi näyttämään vihdoin ihan keittiöltä.
Juttumme Glorian koti-lehdessä ilmestyi.
Aloin laittamaan kevättä kotiin, tulppaaneja, värikkäitä tyynyjä jne.
Postauksissa paistaa mun energisyys, selkeästi heräilin henkisesti rankan syksyn ja talven jälkeen.

Remppa tosin vähän puudutti jo, toisaalta nautin siitä että keittiö on loppusuoralla. Pohdin sitä että kuinka keittiö saattaa näyttää valkoiselta tylsältä Ikean keittiöltä, mutta totean ettei se sitten tavaroineen ym ole tylsä valkoinen. Nyt kun keittiö on valmis, voin todeta että oikeassa olin!:)
Haaveilin keltaisista sisustusjutuista.
Masennuin siitä että ekat tapetit repeili. Äsken huomasin että olkkarinkin tapetti irvistää ikävästi saumasta seinän liikkuessa. Tällä kertaa en tosin saa hepulia, tiedän jo kokemuksesta että tätä tapahtuu ja pian väli taas umpeutuu.
Kauan odotettu uusi jääkaappi saapui, ja pihalla kävi palomiehet tiputtamassa vaaralliset jäät katolta. Tänä talvena olemme olleet fiksumpia, mies juuri tänään pudotteli lumia itse alas.

Huhtikuu:

Pääsiäisen viettoa hulinan keskellä. Sairastelua ja tuskailua kun remppa ei etene.
Leivoin paljon. Kevät oli selkeästi jotain pesänrakennusaikaa, niin kuin mulla aina.
Mikin supersankari-synttärit. Poika täytti 4v.
Kesän ulkoremontin suunnittelua. Tuossa vaiheessa ei mitään aavistustakaan vielä, mikä painajainen siitä tuleekaan… Ulkoremppa kuitenkin tuntuu mietityttävän huhtikuussa paljon, mietin maalien värejä ym. Aloitimme ulkoseinien rapsuttelun.
Aloitin myös olkkarin lattian rapsuttelun.

Toukokuu:

Meidän pihalla vieraili mysteerinen vieras kissa. Kissalle metsästin omistajaa ja mietin jo että saammeko siitä meille kolmannen kissan, kun yhtäkkiä kissalla olikin panta. Ai että ketutti ihmisten huolimattomuus, lähellä oli, etten ehtinyt viedä kissaa kissakotiin…
Tein Mikille villapaidan.
Kesän ekoja lämpimiä päiviä, kesän ekat kesäkukat istutin ruukkuihin. Ostimme omenapuun.
Pihatalkoot.
Keittiön välitilan laatoitusta.
Liikaa tekemistä, päätin pitää pienen blogitauon.

Kesäkuu:

Kesäkuussa blogi jäikin melko vähäiselle huomiolle. Toisaalta syynä sekin että nautimme kesästä ja olimme paljon ulkona, emme tietokoneella.
Remppakin kuitenkin eteni. Olkkarin katto maalattiin, keittiössä välitilan laattojen saumausta, pesuallas paikoilleen jne.
Kesän sateisuus alkoi jo näkyä, minä sain ommeltua kun ulkonakaan ei sateen vuoksi voinut ihan kokoaikaa olla.

Oi ihana kevät, odotan tulevaa alkuvuotta ja päivien pitenemistä jo innolla!:)

Huomenna postaan loppuvuoden!

-Henna-

Kommentit (2)
  1. Hauska kooste, josta muistin näköjään aika hyvin monta juttua! 🙂

  2. hennaasemalta
    1.1.2013, 11:55

    Heh, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *