Vuosi 2016 kevät

Niin se joulu tuli ja meni. Me vietettiin sitä hyvin perinteisesti. Oikein mukava joulu oli, vaikka sää olikin kaamea aattona. Tuntuu vaan että meni tosi nopeasti joulu kun pyhät sattui just viikonloppuun. Pari vapaapäivää olisi ollut ihan kiva vielä. Joulusta en aio nyt sen enempää höpistä, itseasiassa joulukoristeitakin olen jo tänään riisunut pois. Sen sijaan on aika perinteisesti käydä läpi meidän perheen vuosi 2016, ennen kuin käännetään katse tulevaan.

Vuosi 2016 on kyllä ollut melkoisen huono vuosi. Ihan mediassakin puhutaan siitä miten oli kyllä ankea vuosi, mutta kyllä se sitä oli myös mun henkilökohtaisessakin elämässä. Varsinkin syksy. Onneksi elämässä on kuitenkin ollut oikeasti enemmän sitä hyvää, ja nyt on aika vähän muistella taas tätä meidän perheen vuotta.

Tammikuu:

tammikuu-kuvina

Tammikuu oli blogissa jännää aikaa, silloin blogi siirtyi tänne Meillä kotona-sivuille. Hassua että tuosta on kohta jo vuosi! Blogi ei mielestäni muutoin erityisemmin muuttunut. Sain uutta intoa kirjoittamiseen ja sain pienen inspiraatio-palstan Unelmien Talo ja Koti-lehteen. Tänä vuonna onkin tähän liittyen ihan uudet jutut, mutta niistä kerron myöhemmin.

Tammikuussa tein päätöksen tehdä kasvisruokia enemmän perheellemme, ja se on kyllä toteutunut hyvin. Itse olen nykyään melkein kokonaan kasvissyöjä.

Tammikuussa hurahdin aikuisten värityskirjoihin, niinkuin moni muukin. Se into vaan lopahti tosi pian kaiken kiireen keskellä. Tammikuu oli myös vähän saamaton kuukausi, onhan se mulle ainakin vuoden vaikein kuukausi.

Helmikuu:

helmikuu-kuvina

Helmikuussa oltiin koko perhe yhteisellä hiihtolomalla. Ulkoiltiin, oltiin kylpylässä ja rempattiin aulaa. Olin myös Måla & Moren värikurssilla.

Helmikuussa sain inspiraation ja uudistin toisen vessan. Vanhat tapetit sai lähteä ja maalasin vessan petroolinsiniseksi.

Helmikuussa perustettiin uusi perhekerho, jossa käytiin lasten kanssa palvelutalossa leikkimässä. Harmi kyllä tuo kerho kuihtui kevään jälkeen kasaan kaikkien kiireiden vuoksi…

Helmikuussa rempattiin myös miehen työhuonetta.

Maaliskuu:

maaliskuu-kuvina

Maaliskuussa meidän koti oli Unelmien talo ja koti-lehdessä.

Meillä oli ikkunanpesutalkoot, ja postauksissa pystyy jo lukemaan kevään tuntua.

Samin työhuonetta rempattiin ja alettiin saamaan sielä valmista.

Maaliskuussa vietettiin pääsiäistä.

Huhtikuu:

huhtikuu-kuvina

Huhtikuussa hurahdin kalenteriaskarteluun, ja se into ei ole laantunut vieläkään. Toivoisin vain että sille olisi enemmän aikaa. Kalenterituunaus meni niinkin pitkälle, että nythän mulla on ollut puodissakin happy planner-kalentereita myynnissä.

Huhtikuussa sairasteltiin. Sekä juhlittiin, Miki täytti 8-vuotta.

Huhtikuussa järjestin blogin lukijoille NOSH-kutsut, ja intoilin pihajutuista.

Huhtikuussa käytiin myös kevätmessuilla.

Toukokuu:

toukokuu-kuvina

Vappu!

Toukuussa alkoi mökkikausi, mutta melko vähän tuli tänä kesänä mökillä oltua. Toukokuussa Sami piti isyyslomaa koko kuukauden ja käytiin silloin myös Rodoksella.

Ensimmäisiä kukkia tuli istutettua ja nautittua vuoden parhaasta ajasta kukkien suhteen. Syreenit kukki ja tulppaanit nousi maasta. Toukokuussa oli tosi lämmin, ja saatettiin vielä illallakin istua ulkona.

Toukokuussa valmistui myös Samin työhuone, ja ompelin uusia värikkäitä tyynyjä olohuoneeseen.

Kesäkuu:

kesakuu-kuvina

Juhannus vietettiin mökillä.

Kesäkuussa mökiltä kotiin palatessa tein myös yhtäkkiä ison päätöksen, päätin perustaa oman kaupan! Tuosta päätöksestä alkoikin sitten aikamoinen härdelli, kaikki oli niin uutta ja paljon oli opeteltavaa. Huomaa myös että siitä hetkestä lähtien postauksetkin väheni, alkoi tulla aikalailla tekemistä mun elämään.

Kässäkerhon kanssa tehtiin retki Järvenpäähän neulekahvilaan ja kirppiksille.

Siirsin keittiöön puusohvan, ja ai että kun ollaan siitä tykätty!

 

Vaikka haukuinkin vuotta 2016, niin täytyy sanoa että oli tuo kevät kyllä ihan ihana. Toki mulla alkoi olla jo melko stressi työasioista, että mihin mennä töihin. Asiat kuitenkin meni siihen pisteeseen, että oli aika koittaa tätä yrittäjyyttä ja sillä tiellä nyt ollaan.

Ensi kerralla sitten käyn läpi vielä tämän vuoden syksyn. Vanhoja postauksia voit muuten tarkemmin lukea tuolta arkistosta, sivun oikeasta reunasta. (Kännykällä sivun alhaalla.)

-Henna-

Ps. En kestä miten näitä lukiessa tulee aina niin ikävä kevättä ja kesää! Onneksi ne on seuraavaksi edessä!

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Vuosi 2016 - Meillä Kotona -blogit
    29.12.2016, 11:52

    […] kävin läpi meidän vuoden 2016 kevään, ja nyt sitten jatketaan […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *