Blogit
Koti asemalla

Vuoden parasta aikaa

Ihan uskomatonta, että huhtikuu on jo täällä, ja siitäkin jo 4.päivä menossa! Ihana sää on meitä jo hellinnyt, ja saanut sellaisen kestohymyn kasvoille. Auringossa kun istuu, ei voi muuta kuin miettiä miten elämä onkaan ihanaa! Ihan ensimmäiset pisamatkin hiipii kasvoille, ja olo on niin virkeä ja iloinen. Näin keväällä on myös kaikkea kivaa tekemistä tiedossa, joten voiko asiat enää paremmin olla?

Huhtikuu tuo tullessaan pihahommat, ja joka päivä saa katsella että mitäs maasta taas nouseekaan. Iltaisin nojailen pihalla yksin haravanvarteen, ja mietin mitä kaikkea pihaan tänä kesänä laittaisin. Tuonne maanpeittokasvia, tuonne pensasaitaa, tuonne syreeneja ja tuonne uusi kukkapenkki. Minustakin kuoriutuu joka vuosi innokkaampi viherpeukalo.

Huhtikuu tuo tullessaan Mikin synttärit, joita juhlitaan jo ensi viikolla. Talo täyttyy sukulaisista ja kaverisynttärit vietetään kiipeilykeskuksessa. Nestorikin täyttää tässä kuussa jo hurjat 1,5 vuotta. Tällä viikolla on edessä myös kevätmessut Helsingin messukeskuksessa. Olen sinne menossa taas ystäväni kanssa. Sunnuntaina taas pidetään kivaa NOSH-päivää meillä. Ystäväni Sanna on jo hiukan vilauttanut uutta NOSH-naistenmallistoa, joka ilmestyy tänä torstaina. En malta odottaa mitä kivaa sielä onkaan, kaipaisin itse niin jotain kivaa kotimekkoa. Tai kahta. Päätinkin, että vielä kaksi naista pääsee mukaan sunnuntaina, jos kiinnostaa, niin laita mulle sähköpostia. Itse kutsuhan löytyy siis täältä.

Mun kuntosali-ja treenitaukokin venähti tässä rempan myötä ihan liian pitkäksi, ja koitan parantaa asiaa pian. Onneksi edes hyötyliikuntaa tulee tehtyä joka päivä. On se kumma vaikka sitä on alkanut oppia nauttimaankin liikunnasta, niin silti sitä on pohjimmiltaan melko sohvaperuna aina. Kyllä saa komentaa itseään ääneen, että saa itsensä liikenteeseen. Joten sekin on nyt mun huhtikuun tavoite, lisää liikuntaa. Sekä lisää vedenjuontia. Ei sitä tarvitse vain tammikuussa ottaa itseään niskasta kiinni, aina on uusi tilaisuus tehdä se. *iso hörppy vedestä* Miksi se vedenjuontikin on niin vaikeaa muistaa, vaikka kaikki aina kehuu miten hyvää se tekee kun juo paljon vettä??

Kohta ruoanlaittoon ja koko perhe kiirehtii harrastuksiinsa. Minä ja Nestori lähdetään perhejumppaan ja liikuntateeman mukaisesti, kävellään tietenkin tällä kertaa sinne ja takaisin.

Kivaa viikkoa siis kaikille, nautitaan nyt tästä keväästä!

-Henna-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *