Vuoden 2016 joulukuvia osa 2

Voi vitsi mä jo ihan odotan joulukuusen hakua! Se kuusen tuoksu on niin ihana, ja kuusen koristelu. Meille on tässä vuosien varrella kertynyt niin ihania kuusen koristeita, että on aina ilo kaivaa ne esiin. Edelleenkään meillä ei kuusta koristella minkään trendin mukaan, vaan vanhat, jo tunnearvoltaan tärkeät koristeet päätyy kuuseen. Joka vuosi ostetaan vain 1-2 uutta koristetta ja niin niitä harkitusti ostettuja koristeita kertyy kuuseen lisää.

Parina viime vuotena olen tehnyt lapsille itse joulukalenterin, mikä on ollut ihan hauskaa. Silti olen vähän miettinyt että tänä vuonna en sitä tekisi. Jos päädyn sellaisen tekemään, teen sen korkeintaan vaan meidän nuorimmalle Nestorille. Nykyään saa isommillekin jo ihan kivoja kalentereita, kuten sellaisia josta saa voiteita tai erimakuisia teepusseja. Katsotaan nyt mihin päädytään. Mitään turhaa krääsää en nyt kovinkaan kaipaisi. Olen myös tilannut meille tämän vuoden hitin, tonttuoven. Yksi vaihtoehto olisi laittaa ovelle joulukuussa joka aamu joku pieni ylläri. Joko vain Nestorille, tai sitten lapsille yhteiseksi. Tonttuovestakin tulee varmasti kiva perinne tuleville vuosille.

En halunnut tonttuoveksi sellaista tonttumaista soikeaa tms. Sen sijaan tilasin Minilandista sellaisen tyylikkäämmän nukkekodin oven jonka maalaan punaiseksi. Ovelle tulee myös pieni kuusi, postilaatikko jne. Laitan tänne kuvia kunhan saan sen. Heillä oli varastot tyhjänä suuren suosion vuoksi, joten saan odotella vähän pidempään. Kunhan tulee vähän ennen joulukuuta!

Jouluilu on jatkunut meillä tälläkin viikolla. Keskiviikkona meillä oli taas asiakkaille lasten joulukuvauksia. Ensi viikolla taas on puotini joulutapahtuma! Mua oikeasti jo vähän jännittää se. Viime vuonna joulutapahtuma oli hitti, ja tupa aivan täynnä. Nyt puotini on entistä tunnetumpi ja jo nyt kiinnostuneita tapahtumassa on Facebookissa yli 200 henkeä. Olen innoissani, otettu ja niin onnellinen tästä, mutta hiukan hirvittää tilojen rajallisuus. Täytyy varmaan ottaa joku portsariksi ovelle ja päästää vain tietty määrä porukkaa sisälle kerralla, haha! No eiköhän se ihan hyvin mene, viimeksi ainakin meillä oli tosi kiva tunnelma tungoksesta huolimatta. Nyt päivät onkin mennyt tilauksia tehdessä, ja tänään meinaan näpytellä vielä ison lelutilauksen. Tänään vastaanotin joulukynttilöitä, joulutoffeeta ja -teetä. Kiirettä riittää, mutta hitsi kun tämä on kivaakin!

Tässä vielä postaus viime vuoden joulukuvista. Sitä kuvittelee että samalta silloinkin näytti, mutta ainakin kalusteet on eri paikoissa. Koitan pian ehtiä laittaa vähän kuvia tämän vuoden joulusta.

Nyt sitä tilausta tekemään,

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *