Vuoden 2016 joulukuvia osa 1

Voi vitsi, mulla on uusi läppäri, ja nämä kuvat näyttää niin ihanilta tässä kirkkaalla uudella näytöllä! Mun edellinen läppärihän oli halpa heräteostos, ja siis niiiiin huono. Revin aina tukkaani kun blogiakin kirjoittaessa kone jumitti ja jumitti. Ei kauheasti inspiroinut bloggaamaan… Nyt kuitenkin uusi roosan värinen HP toivottavasti parantaa inspiraatiota.

Olen tänään isänpäivänä kaivellut vähän jouluvaloja esiin. Ihana tunnelma meidän olohuoneessa nyt kun joulutähdet ovat ikkunassa ja valonauha kiertää olohuoneen rautasängyn kaidetta. Isommat lapset olivat vielä poissa kotoa tänään, ja nuorin nukkui sohvalla päiväunia, niin täällä oli hetken ihanan hiljaista. Meillä isäntä on hengaillut muutenkin koko päivän yöppärissä, ja se toki sallittakoon hänelle isänpäivänä.

Meillä isänpäivä alkoi cappuccinolla ja pekonileivällä jotka tarjoiltiin sänkyyn. Sami sai Nestorilta kerhossa kivistä tehdyn ristinollapelin, Mikiltä kivestä tehdyn magneetin ja koko perheeltä lautapelin. Kohta voisi pelata erän glögin äärellä.

Jouluisen ja rauhallisen tunnelman inspiroimana laitan vähän joulukuvia viime vuodelta. Tässä postauksessa laitoin kuvat meidän joulusängyistä. Just tänään ullakkoa kaivaessa ajattelin että voisin ensi torstain siivouspäivänä vaihtaa ainakin lapsille joululakanat. Täytyykin katsoa jos löydettäis myös tytölle omat joululakanat kun muillakin on. Tänä vuonna voisin myös ostaa Mikille joululahjaksi Marimekon raitalakanat. Niihin tulee aina innostus kun näkee nämä meidän raikkaat jouluiset raitalakanat. (Jotka tosin ovat Ikeaa, ei Marimekkoa.)

Tänään olen myös ihaillut Instagramissa ihania tunnelmallisia isänpäivän kuvia. Kuvia joissa on myös kaivettu jouluvalot- ja tähdet esiin. Näyttää niin ihanalta! Suosittelenkin seuraamaan esimerkiksi näitä suomalaisia insta-tilejä: @siltakulma, @signenkuja ja @hannamelukyla.

Itse sain juuri päättelyä vaille valmiiksi itselleni jouluiset sukat. Taidan päätellä ne, ja siirtyä jatkamaan seuraavaa sukkaprojektiani. Tosin voipi olla että päädyn tekemään hetken töitä koneella, pitäisi ainakin joulukynttilöitä tilata puodille.

Kivaa isänpäivän iltaa kaikille!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *