Villapaita jonka ihan itse tein!

Vitsi mä olen tyytyväinen, sain tehtyä elämäni ensimmäisen villapaidan!
Keskeneräisiä ja lasten pikkuisia villapaitoja ei lasketa, niitä on kertynyt muutama.

Näin jo viime syksynä jossain maalaisunelma-lehden tms kannessa ylisuuren tummansinisen villapaidan ja ajattelin että tuollaisen minäkin haluan! Kyseinen villapaita tietty maksoi paljon, ja ajattelin että kyllä minä nyt itsekin noin yksinkertaisen villapaidan osaan tehdä!
Ongelma olikin se, että en löytänyt mistään ohjetta vaikka näin yksinkertainen malli kyseessä… Projekti unohtui, kunnes uusimmassa Suuri Käsityö-lehdessä se täydellinen malli sitten pomppasi silmille! Beigenä tosin, mutta samaista lankaa sai myös petroolinsinisenä.

Ohje siis Suuri Käsityölehti nro 2/2012. Lanka on Debbie Blissin Paloma-lankaa, sävy Petrooli. Lanka on ihanan kevyttä ja pehmoista, siinä on merinovillaa ja babyalpakkaa. Lanka on myös paksua, joten työ valmistui nopeasti.
Vaikka tähänkin langat oli aika kalliit, koin että tuolla rahalla saan villapaidan lisäksi myös työnilon, joten oli tuo sen arvoistakin! Sitäpaitsi, voiko kaupasta ostettua ja itsetehtyä edes verrata toisiinsa? Itsetehdyn villapaidan kun pistää päälle, muistaa aina että minä tämän tein.:)

Hyvin yksikertainen venekauluksinen jättisuuri villapaita on sellainen joka sopii kaiken kanssa. Farkkujen, farkkushortsien ja ”maihareiden” ym kaveriksi. Tai miten olisi tukka löysällä nutturalla, tämä, kesäinen kukkamekko ja kumpparit jalassa kesäisellä kukkapellolla vaeltaessa….
Tykkään, tykkään, tykkään! Tästä tulee varmasti yksi mun suosikki, joka menee pitkälle kevättä keveytensä ansiosta. Sekä niinä viileinä kesäiltoina kuistilla teekupin ja kirjan kanssa.
Jep, villapaidasta huolimatta mun mieli on jo pikkuisen kesässä.:)
-Henna-
Kommentit (8)
  1. tosta tuli iha super kiva! 🙂 oot niin taitava, mun sisko. 😉

  2. Osku se jaksaa nukkua 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *